Ordet er frit: Stinna Guldmann Marker

Mit navn er … Stinna, og jeg er … uddannet sygeplejerske, madblogger, kogebogsforfatter og studerende. 

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … er da min søster og jeg som små blev lokket med vores mor ind til byen for at trave rundt og smovse lækkerier fra Sallings bager.

Jeg har en svaghed for … hygge og søde sager. 

For tiden er mit hoved fuld af … mit speciale. Jeg skriver pt speciale, og det fylder virkelig meget.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … støtte op om flere madarrangementer – fx madmarkeder. Jeg synes, det samler byen på en skøn måde.

Jeg bliver ofte spurgt om … hvorfor jeg er vegetar. 

Jeg kommer aldrig til at forstå … hvorfor nogle mennesker har lyst til at arbejde hele tiden. 

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Ingerslevs Boulevard og de små gader deromkring. Jeg elsker især torvemarkedet om onsdagen og lørdagen, hvor jeg handler grøntsager, drikker en kop kaffe og ellers bare mærker byens liv.

Jeg bruger for meget tid på … at tænke på mad. Faktisk tænker jeg virkelig meget på mad og især på, hvilke sjove opskrifter jeg gerne vil udvikle, eller hvilken type mad mit næste måltid skal bestå af. I min familie taler vi utroligt meget om mad og opskrifter.

Jeg fandt for nylig ud af … at kaffebaren på Ingerslevs Boulevard sælger nogle ret gode croissanter.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er nødvendigvis ikke et udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.