Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af kradsbørstige sennepsmadder. Alle leveår i Aarhus med nuværende base på Frederiksbjerg. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Anne Møller

Anne Møller

Skribent

Tilflytter fra Horsens med en forkærlighed for græske tragedier, socialrealistisk litteratur og asiatisk mad. Bosat i øgaderne, men kan ofte findes på en kaffebar i Vestergade eller med en blok i hånden til et af byens kulturarrangementer. Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og oldtidskundskab.

Bibi Berge

Bibi Berge

Fotograf

Lykkelig bosat på Nørre Stenbro omgivet af skoven, vandet og byens hyggelige puls. Selvstændig fotograf med forkærlighed for portrætfoto og koncept-projekter.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Caroline Rossmeisl

Caroline Rossmeisl

Skribent

Nysgerrig skribent, oprindeligt fra Sjælland, men er nu bosat i smilets by. Jeg er fascineret af alle de historier, byen gemmer på, som bare venter på at blive fortalt. Når jeg ikke graver efter historier, nyder jeg ofte en hyggelig sludder over en kop kaffe, god musik og hjemmelavede wokretter. I øjeblikket har jeg min daglige gang på DMJX, hvor jeg studerer til journalist.

Cecilie Høgh

Cecilie Høgh

Skribent

Vaskeægte aarhusianer med bankende hjerte for Frederiksbjergområdet. Typisk er jeg at finde i knudepunktet af Marselisborg Lystbådehavn, hvor slenteture ofte flyder harmonisk sammen med dagdrømmeri om at bosætte sig på en båd i selvsamme havn. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Christer Rise

Christer Rise

Fotograf

Aarhusbaseret nordmand, elsker arkitektur, nattens lys og min danske hjemby. Freelancefotograf og ejer af virksomheden Avadrone, hvor jeg skyder dronebilleder.

Christoffer Åberg

Christoffer Åberg

Fotograf

Dybt afhængig af sport, passioneret om naturen og inspireres af mødet med andre kulturer. Har en forkærlighed for havet, og man finder mig oftest slæbende på alt for meget kameraudstyr langs stranden. Født Amagerdreng, men er nu bosat i Aarhus. Læser til Fotograf på Medieskolerne i Viborg.

Daniel Øster

Daniel Øster

Skribent

Efter 5 år i på Vesterbrogade er teltpælene rykket til Skejby og Mollerup Skov som nærmeste nabo. Er vild med sport, sort kaffe og grønne Tuborg. BA i Brasilianske Studier og nu på tredje semester i Analytisk Journalistik.

Emilie Kristensen-McLachlan

Emilie Kristensen-McLachlan

Skribent

Hjemvendt jyde efter årrække i Skotland. Elsker at være tilbage i Aarhus, som konstant overrasker og dog er så velkendt. Interesseret i internationale sammenhænge og de små hverdagshistorier. BA i engelsk sprog, kultur og litteratur fra AU og MLitt i amerikanske studier fra University of Glasgow. Pt journaliststuderende på cand.public. i Analytisk Journalistik.

Jess Porse Clemmensen

Jess Porse Clemmensen

Fotograf

Grafiker, fotograf og konceptudvikler i tøjbranchen. Jeg hader regneark og leder altid efter mine nøgler, elsker fotografiet og visuel historiefortælling.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Mads Hørkilde

Mads Hørkilde

Skribent

Født og opvokset i Aarhus Syd, men er flyttet til nordbyens hyggelige Trøjborg, kun et stenkast væk fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg har min daglige gang. Ivrig forbruger af byens bruneste beværtninger, og af pligt, tilhænger af byens hold.

Preben Stentoft

Preben Stentoft

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf og har været selvstændig siden 2001. Holder til daglig til i de kreative bygninger på Sydhavnen, hvor jeg skyder billeder og film til industri, reklame og medier.

Sara Nora Koust

Sara Nora Koust

Skribent

Tilflytter fra næsen af Djursland og nu bosat i hjertet af Trøjborg, et stenkast fra Risskov. Der vil I ofte finde mig på lange gåture med et headset i ørene og praktiske sko på fødderne. Jeg nyder at lege med ord og lyde som skribent, korsanger og podcast-entusiast. Særligt personlige fortællinger, om de mange inspirerende mennesker i Aarhus, fanger min interesse. Specialestuderende i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Søren Førby

Søren Førby

Skribent

Min dialekt afslører hurtigt, at jeg er tilflytter fra Aalborg. Min store passion er fodbold, og hjertet ligger hos Arsenal i London. Jeg studerer journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I fritiden kan du finde mig på grønsværen eller med en kold Ceres i hånden. Alle mennesker har en historie – jeg vil gerne høre den.

Sofie Nissen

Sofie Nissen

Skribent

Sønderjyde, der nu bor i Latinerkvarterets brogede gader og larmende barer. Jeg elsker, når jeg bliver opslugt af en bog, og hvis der står en simreret på komfuret, så er lykken gjort. Ihærdig dagdrømmer og umotiveret fitnessbruger, der skamfuldt tager Letbanen hver dag til DMJX, hvor jeg læser journalistik, selvom der kun er 20 minutter på cykel.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Therese Thim

Therese Thim

Skribent

Bosat på Frederiksbjerg, men slentrer ganske ofte ned på Løves Bog- og Vincafé, hvad end jeg skal læse, skrive eller vende verdenssituationen med en veninde over rødvin. Til hverdag tager min cykel og jeg mod syd – i vores eget tempo – gennem skoven til Moesgaard, hvor jeg læser antropologi. Jeg er optaget af nye kulturelle initiativer og af byens ildsjæle – derfor er jeg en del af Aarhus Panorama. Jeg nærer stor kærlighed til papegøjeblomster og podcasts.

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.

Vera Løvø Giver

Vera Løvø Giver

Skribent

Aarhusianerinde med norsk islæt. Lystigt levemenneske og letpåvirkelig tårekniber. Singer/songwriter. Stræber altid efter, at læsning skal være en oplevelse i sig selv. BA i Æstetik og kultur og kandidat i Analytisk Journalistik.

Daniel Skinbjerg

Daniel Skinbjerg

Skribent

Født og opvokset i H.C. Andersens by. På nye eventyr i Aarhus. Jeg elsker at fortælle historier, der overrasker, fanger og inspirerer. Og når dagen er slut, griber jeg gerne en kold Albani. En smule hjemve har man vel. Studerer lige for tiden journalistik på DMJX.