Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af kradsbørstige sennepsmadder. Alle leveår i Aarhus med nuværende base på Frederiksbjerg. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Anne Møller

Anne Møller

Skribent

Tilflytter fra Horsens med en forkærlighed for græske tragedier, socialrealistisk litteratur og asiatisk mad. Bosat i øgaderne, men kan ofte findes på en kaffebar i Vestergade eller med en blok i hånden til et af byens kulturarrangementer. Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og oldtidskundskab.

Bibi Berge

Bibi Berge

Fotograf

Lykkelig bosat på Nørre Stenbro omgivet af skoven, vandet og byens hyggelige puls. Selvstændig fotograf med forkærlighed for portrætfoto og koncept-projekter.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Christer Rise

Christer Rise

Fotograf

Aarhusbaseret nordmand, elsker arkitektur, nattens lys og min danske hjemby. Freelancefotograf og ejer af virksomheden Avadrone, hvor jeg skyder dronebilleder.

Christoffer Åberg

Christoffer Åberg

Fotograf

Dybt afhængig af sport, passioneret om naturen og inspireres af mødet med andre kulturer. Har en forkærlighed for havet, og man finder mig oftest slæbende på alt for meget kameraudstyr langs stranden. Født Amagerdreng, men er nu bosat i Aarhus. Læser til Mediegrafiker på Aarhus Tech.

Daniel Lingren Svendsen

Daniel Lingren Svendsen

Skribent

Ulideligt skrivelysten, mountainbike-passioneret og svært glad for magasiner, der rummer gode historier om spændende mennesker. Stærk tilhænger af krimistof, velskrevne longreads og højtbelagt smørrebrød selvfølgelig. Studerer journalistik på DMJX og kan snart ikke bevæge mig nogen steder hen uden at søge den gode historie. Kald det bare en arbejdsskade.

Emilie Kristensen-McLachlan

Emilie Kristensen-McLachlan

Skribent

Hjemvendt jyde efter årrække i Skotland. Elsker at være tilbage i Aarhus, som konstant overrasker og dog er så velkendt. Interesseret i internationale sammenhænge og de små hverdagshistorier. BA i engelsk sprog, kultur og litteratur fra AU og MLitt i amerikanske studier fra University of Glasgow. Pt journaliststuderende på cand.public. i Analytisk Journalistik.

Ivan Pral

Ivan Pral

Fotografer

Vi hedder Line Patricia Jakobsen og Anne Fredberg, begge født og opvokset i Aarhus. Sammen driver vi virksomheden Ivan Pral, hvor vi beskæftiger os med fotografi, video og grafisk design.

Jesper Møl Trads

Jesper Møl Trads

Skribent

Interessefladen rummer alt fra den politiske scene til Aarhus’ mange kunstneriske scener. Efter opvækst i nordbyen og Risskov er jeg endt i de fantastiske ø-gader. BA i Dramaturgi ved AU og stud.ba. i journalistik på SDU.

Jess Porse Clemmensen

Jess Porse Clemmensen

Fotograf

Grafiker, fotograf og konceptudvikler i tøjbranchen. Jeg hader regneark og leder altid efter mine nøgler, elsker fotografiet og visuel historiefortælling.

Karen Haaning

Karen Haaning

Skribent

Nordjysk journaliststuderende, der tror på, at nogle af de bedste historier gemmer sig i almindelige mennesker som du og jeg. Jagten på fascinerende fortællinger og sprudlende sprog driver mig vidt omkring med papir og pen.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Mari-Louise Pedersen

Mari-Louise Pedersen

Skribent

Rejselysten fynbo, der er bosat i Aarhus, med hang til fællesskaber, cocktails og lange diskussioner. Har svært ved at sidde stille, men elsker samtidig at skrive. Todelt om man vil. Læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Maria Lorentsen

Maria Lorentsen

Skribent

Bosat på Nørre Allé i hjertet af Aarhus, men min nysgerrighed fører mig vidt omkring i den jyske hovedstad (typisk med en podcast i ørene). Afhængig af dybdegående, nørdet journalistik, chokolade i absurde mængder og sene rødvinssnakke. Studerer Analytisk Journalistik ved DMJX.

Nanna Westergaard

Nanna Westergaard

Skribent

Man kan som regel finde mig til diverse koncerter eller litterære oplæsninger, men ret ofte også i min sofa, hvor jeg prøver at følge med i de Netflix-serier, der er oppe i tiden eller lytte til ny musik. Jeg har en bachelor i Æstetik og Kultur, og er aspirerende forfatter, journalist og medmenneske.

Pernille Thorup

Pernille Thorup

Fotograf

Elsker Aarhus’ kulturliv og vil gerne vise andre, hvor fantastisk der er i den jyske hovedstad. Er i øjeblikket i gang med en bachelor i Idéhistorie.

Preben Stentoft

Preben Stentoft

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf og har været selvstændig siden 2001. Holder til daglig til i de kreative bygninger på Sydhavnen, hvor jeg skyder billeder og film til industri, reklame og medier.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Thomas Bech Hansen

Thomas Bech Hansen

Skribent

Vi står midt i tiden. Vi skal indkapsle den, byen og Aarhusianerne, sådan som meninger, skæbner og billeder ser ud lige nu. Sådan går jeg til ordene, jeg sender ud i Panoramaland. Er glad for gammel rock og soul, men finder rytmen i tasterne, ikke strengene, ud fra devisen "kend dine begrænsninger".

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.

Daniel Skinbjerg

Daniel Skinbjerg

Skribent

Født og opvokset i H.C. Andersens by. På nye eventyr i Aarhus. Jeg elsker at fortælle historier, der overrasker, fanger og inspirerer. Og når dagen er slut, griber jeg gerne en kold Albani. En smule hjemve har man vel. Studerer lige for tiden kommunikation på DMJX.