Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af hjemmebagte surdejsboller i weekenden. Har haft alle mine leveår i Aarhus og har i dag base i et hyggeligt træhus i Malling. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Andreas Canvin

Andreas Canvin

Skribent

Tilflytter fra udkanten af Vejle, navnlig Daugård. Evigt på udkig efter billige flybilletter til verdens afkroge, men mest lykkelig på en mountainbike i Marselisborgskoven. Journalist in-the-making på DMJX, hvor 4 semestre har givet blod på tanden i forhold til at trykke taster med det formål at skabe skreven journalistik af høj klasse. Drømmen er en villa i Risskov med havudsigt og en work/life balance af skandinavisk karakter.

Anne Kirstine Hansen

Anne Kirstine Hansen

Skribent

Født og opvokset på den sydsjællandske øhavsperle Møn. Sidenhen flyttet til Frederiksbjerg for dagligt at kæmpe mig op ad Ringvejen, hvor jeg studerer kommunikation på DMJX. Svært begejstret for næsten alt kulturelt, kolde grønne på byens lokale og bagværk og kaffe (faktisk bare mad generelt) i alle afskygninger.

Anne Møller

Anne Møller

Skribent

Tilflytter fra Horsens med en forkærlighed for græske tragedier, socialrealistisk litteratur og asiatisk mad. Bosat i øgaderne, men kan ofte findes på en kaffebar i Vestergade eller med en blok i hånden til et af byens kulturarrangementer. Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og oldtidskundskab.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Christer Rise

Christer Rise

Fotograf

Aarhusbaseret nordmand, elsker arkitektur, nattens lys og min danske hjemby. Freelancefotograf og ejer af virksomheden Avadrone, hvor jeg skyder dronebilleder.

Christoffer Åberg

Christoffer Åberg

Fotograf

Dybt afhængig af sport, passioneret om naturen og inspireres af mødet med andre kulturer. Har en forkærlighed for havet, og man finder mig oftest slæbende på alt for meget kameraudstyr langs stranden. Født Amagerdreng, men er nu bosat i Aarhus. Læser til Fotograf på Medieskolerne i Viborg.

Daniel Øster

Daniel Øster

Skribent

Efter 5 år i på Vesterbrogade er teltpælene rykket til Skejby og Mollerup Skov som nærmeste nabo. Er vild med sport, sort kaffe og grønne Tuborg. BA i Brasilianske Studier og nu på tredje semester i Analytisk Journalistik.

Freja Dumont

Freja Dumont

Skribent

Nyligt uddannet journalist fra DMJX med forkærlighed for portrættet, hvor man kommer helt tæt på mennesket. Hård hud på hælene efter alt for mange løbeture i Marselissskovene – forsøger at kompensere med pæne negle på hænderne. Nordjyde, som tidligere har haft sin gang i Jomfru Ane Gade, men som i dag er nabo til hyggelige Jægergårdsgade, hvor rosé og pindemadder indtages i massevis. Generelt glad for byens mange forskellige spisemuligheder, som jeg jævnligt benytter mig af.

Jess Porse Clemmensen

Jess Porse Clemmensen

Fotograf

Grafiker, fotograf og konceptudvikler i tøjbranchen. Jeg hader regneark og leder altid efter mine nøgler, elsker fotografiet og visuel historiefortælling.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Nicoline Lodahl Karlsen

Nicoline Lodahl Karlsen

Fotograf

Aarhus-pige, foto- og kage elsker. Driver til daglig selvstændig fotografforringning, Niloka, med studie på Frederiksbjerg. Er vild med billeder af mennesker, ikke mindst børn og at være med til at skabe minder. Har været igang i 7 år og glæder mig kun til at se, hvad der er i vente af nye udfordringer i fremtiden.

Preben Stentoft

Preben Stentoft

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf og har været selvstændig siden 2001. Holder til daglig til i de kreative bygninger på Sydhavnen, hvor jeg skyder billeder og film til industri, reklame og medier.

Sara Nora Koust

Sara Nora Koust

Skribent

Tilflytter fra næsen af Djursland og nu bosat i hjertet af Trøjborg, et stenkast fra Risskov. Der vil I ofte finde mig på lange gåture med et headset i ørene og praktiske sko på fødderne. Jeg nyder at lege med ord og lyde som skribent, korsanger og podcast-entusiast. Særligt personlige fortællinger, om de mange inspirerende mennesker i Aarhus, fanger min interesse. Specialestuderende i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Sofie Nissen

Sofie Nissen

Skribent

Sønderjyde, der nu bor i Latinerkvarterets brogede gader og larmende barer. Jeg elsker, når jeg bliver opslugt af en bog, og hvis der står en simreret på komfuret, så er lykken gjort. Ihærdig dagdrømmer og umotiveret fitnessbruger, der skamfuldt tager Letbanen hver dag til DMJX, hvor jeg læser journalistik, selvom der kun er 20 minutter på cykel.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.