Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af kradsbørstige sennepsmadder. Alle leveår i Aarhus med nuværende base på Frederiksbjerg. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Anne Møller

Anne Møller

Skribent

Tilflytter fra Horsens med en forkærlighed for græske tragedier, socialrealistisk litteratur og asiatisk mad. Bosat i øgaderne, men kan ofte findes på en kaffebar i Vestergade eller med en blok i hånden til et af byens kulturarrangementer. Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og oldtidskundskab.

Bibi Berge

Bibi Berge

Fotograf

Lykkelig bosat på Nørre Stenbro omgivet af skoven, vandet og byens hyggelige puls. Selvstændig fotograf med forkærlighed for portrætfoto og koncept-projekter.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Christer Rise

Christer Rise

Fotograf

Aarhusbaseret nordmand, elsker arkitektur, nattens lys og min danske hjemby. Freelancefotograf og ejer af virksomheden Avadrone, hvor jeg skyder dronebilleder.

Christoffer Åberg

Christoffer Åberg

Fotograf

Dybt afhængig af sport, passioneret om naturen og inspireres af mødet med andre kulturer. Har en forkærlighed for havet, og man finder mig oftest slæbende på alt for meget kameraudstyr langs stranden. Født Amagerdreng, men er nu bosat i Aarhus. Læser til Fotograf på Medieskolerne i Viborg.

Emilie Kristensen-McLachlan

Emilie Kristensen-McLachlan

Skribent

Hjemvendt jyde efter årrække i Skotland. Elsker at være tilbage i Aarhus, som konstant overrasker og dog er så velkendt. Interesseret i internationale sammenhænge og de små hverdagshistorier. BA i engelsk sprog, kultur og litteratur fra AU og MLitt i amerikanske studier fra University of Glasgow. Pt journaliststuderende på cand.public. i Analytisk Journalistik.

Jess Porse Clemmensen

Jess Porse Clemmensen

Fotograf

Grafiker, fotograf og konceptudvikler i tøjbranchen. Jeg hader regneark og leder altid efter mine nøgler, elsker fotografiet og visuel historiefortælling.

Kasper Bøgsted Kristensen

Kasper Bøgsted Kristensen

Skribent

Født og opvokset i Aarhus, men med en stor nysgerrighed på verden uden for smilets by. Jeg læser journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er ofte at finde som gæst ved teaterscenen, poetry slam og koncerter. Jeg mingler med Aarhus’ aktivistiske ildsjæle.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Nanna Vinther

Nanna Vinther

Skribent

Skrivelysten journalist, som har tabt sit hjerte til Aarhus og alle dens gode historier. Når jeg ikke udforsker byen, bruger jeg selvfølgelig tiden med min gode familie og dejlige veninder. Jeg har en Bachelor i Dansk og kandidat i Analytisk Journalistik fra AU.

Preben Stentoft

Preben Stentoft

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf og har været selvstændig siden 2001. Holder til daglig til i de kreative bygninger på Sydhavnen, hvor jeg skyder billeder og film til industri, reklame og medier.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Therese Thim

Therese Thim

Skribent

Bosat på Frederiksbjerg, men slentrer ganske ofte ned på Løves Bog- og Vincafé, hvad end jeg skal læse, skrive eller vende verdenssituationen med en veninde over rødvin. Til hverdag tager min cykel og jeg mod syd – i vores eget tempo – gennem skoven til Moesgaard, hvor jeg læser antropologi. Jeg er optaget af nye kulturelle initiativer og af byens ildsjæle – derfor er jeg en del af Aarhus Panorama. Jeg nærer stor kærlighed til papegøjeblomster og podcasts.

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.

Vera Løvø Giver

Vera Løvø Giver

Skribent

Aarhusianerinde med norsk islæt. Lystigt levemenneske og letpåvirkelig tårekniber. Singer/songwriter. Stræber altid efter, at læsning skal være en oplevelse i sig selv. BA i Æstetik og kultur og kandidat i Analytisk Journalistik.

Cathrine Birn

Cathrine Birn

Skribent

Født og opvokset i Aarhus med en forkærlighed for kongehuset og Thomas Helmig. Selvom jeg lige præcis bor på den forkerte side af Ringgaden, så er kærligheden til Aarhus stor. Det er en by, jeg altid har kendt, men som aldrig stopper med at overraske. Jeg har en BA i Medievidenskab fra AU og er i øjeblikket i gang med en kandidat i Analytisk Journalistik.

Daniel Skinbjerg

Daniel Skinbjerg

Skribent

Født og opvokset i H.C. Andersens by. På nye eventyr i Aarhus. Jeg elsker at fortælle historier, der overrasker, fanger og inspirerer. Og når dagen er slut, griber jeg gerne en kold Albani. En smule hjemve har man vel. Studerer lige for tiden kommunikation på DMJX.

Lasse Lund

Lasse Lund

Skribent

Aarhusiansk herningenser med dyb kærlighed for cykelsport og engelsk 90’er rock i almindelighed, Oasis i særdeleshed. Min affektion for cyklingen har lært mig en ting; Vigtigheden i at fordybe sig. Og lysten dertil. Det betyder utrolig meget for mig. Også i mit journalistiske arbejde. BA i International Virksomhedskommunikation. Igangværende kandidatstuderende i journalistik, cand.public.