Redaktion

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af hjemmebagte surdejsboller i weekenden. Har haft alle mine leveår i Aarhus og har i dag base i et hyggeligt træhus i Malling. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Christer Rise

Fotograf

Aarhusbaseret nordmand, elsker arkitektur, nattens lys og min danske hjemby. Freelancefotograf og ejer af virksomheden Avadrone, hvor jeg skyder dronebilleder.

Christoffer Åberg

Fotograf

Dybt afhængig af sport, passioneret om naturen og inspireres af mødet med andre kulturer. Har en forkærlighed for havet, og man finder mig oftest slæbende på alt for meget kameraudstyr langs stranden. Født Amagerdreng, men er nu bosat i Aarhus. Læser til Fotograf på Medieskolerne i Viborg.

Daniel Øster

Skribent

Efter 5 år i på Vesterbrogade er teltpælene rykket til Skejby og Mollerup Skov som nærmeste nabo. Er vild med sport, sort kaffe og grønne Tuborg. BA i Brasilianske Studier og nu på tredje semester i Analytisk Journalistik.

Freja Dumont

Skribent

Nyligt uddannet journalist fra DMJX med forkærlighed for portrættet, hvor man kommer helt tæt på mennesket. Hård hud på hælene efter alt for mange løbeture i Marselissskovene – forsøger at kompensere med pæne negle på hænderne. Nordjyde, som tidligere har haft sin gang i Jomfru Ane Gade, men som i dag er nabo til hyggelige Jægergårdsgade, hvor rosé og pindemadder indtages i massevis. Generelt glad for byens mange forskellige spisemuligheder, som jeg jævnligt benytter mig af.

Jess Porse Clemmensen

Fotograf

Grafiker, fotograf og konceptudvikler i tøjbranchen. Jeg hader regneark og leder altid efter mine nøgler, elsker fotografiet og visuel historiefortælling.

Kathrine Bording

Skribent

Aarhus-journalist i læserens tjeneste. Det bedste jeg ved, er en gåtur i Riis Skov og svømmetur i havet, og så har jeg en forkærlighed for kunst, taleradio og iskaffe. Med en BA i Kunsthistorie og en MA i Analytisk Journalistik brænder jeg for at gøre kunsten og kulturens univers tilgængeligt og relevant for så mange læsere som overhovedet muligt gennem levende og beskrivende kulturjournalistik.

Katrine Bendixen

Skribent

Fynbo, der har slået sig ned i Aarhus, hvor jeg dagligt bander over de stejle cykelstier (Fyn er jo flad som en pandekage), slider sålerne på min løbesko i Marselisborgskovene og nyder at slentre rundt i det skønne Latinerkvarter. Hvis der var flere timer i døgnet, vil jeg kaste mig over flere kreative projekter, bage saftige brød med store lufthuller og læse spændende romaner. Faglig baggrund i BA medievidenskab og studerer journalistik på kandidaten.

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Nicoline Lodahl Karlsen

Fotograf

Aarhus-pige, foto- og kage elsker. Driver til daglig selvstændig fotografforringning, Niloka, med studie på Frederiksbjerg. Er vild med billeder af mennesker, ikke mindst børn og at være med til at skabe minder. Har været igang i 7 år og glæder mig kun til at se, hvad der er i vente af nye udfordringer i fremtiden.

Philip Møller Nielsen

Skribent

Aarhusianer/vendelbo med trang til at være tæt på vand – gerne det vilde vesterhaw. Skriver lejlighedssange, bor i kollektiv og skråler (lidt for) højt i badet. Hylder at ligge i hængekøje med en 'den-er-svær-at-give-slip-på-bog' og kan snildt nyde en solid trøffel, ja du læste rigtigt, en trøffel og ikke en romkugle. Personlig baggrund med udgangspunkt i ironi, sarkasme og én-til-én-humor. Faglig baggrund med udgangspunkt i journalistik, formidling og kommunikation.

Preben Stentoft

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf og har været selvstændig siden 2001. Holder til daglig til i de kreative bygninger på Sydhavnen, hvor jeg skyder billeder og film til industri, reklame og medier.

Sofie Nissen

Skribent

Sønderjyde, der nu bor i Latinerkvarterets brogede gader og larmende barer. Jeg elsker, når jeg bliver opslugt af en bog, og hvis der står en simreret på komfuret, så er lykken gjort. Ihærdig dagdrømmer og umotiveret fitnessbruger, der skamfuldt tager Letbanen hver dag til DMJX, hvor jeg læser journalistik, selvom der kun er 20 minutter på cykel.

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.