Ordet er frit: Anders Ovesen

Mit navn er … Anders Ovesen, og jeg er … projektleder hos ROSA – Dansk Rock Samråd.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … at blive gift i Domkirken, som er en af de mest markante bygninger i midtbyen, og derved få lov til at stoppe krydstogtturismen i 40 minutter på en af de varmeste sommerdage.  

Jeg har en svaghed for … god musik, kolde drinks og chilinødder – i skyggen! 

Det særlige ved aarhusianere er … aarhusianernes evne til at kunne hylde nærheden i et storbyformat. Aarhus er for mig ikke stor, men den er alligevel stor nok til at have sine forskellige kvarterer med sine egne aarhustyper.  

Jeg bliver ofte spurgt om … hvor er det nu, vi kender hinanden fra? Det er som oftest fra mit virke på SPOT Festival, hvor man kommer i kontakt med RIGTIG mange mennesker.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … give aarhusianere endnu flere muligheder for at møde kulturen i dagligdagen, på gader, torve, parker osv. Min oplevelse er, at vi tit og ofte er åbne for nye indtryk og oplevelser på vores færd gennem byen.  

Jeg bruger for meget tid på … vores “nye” gamle hus, som blev erhvervet for knap et år siden

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Bruuns Bro og at kigge op til Sct. Pouls kirke fra banegårdspladsen – bylivet, summen fra banegården varmedisen på en sommerdag og et hurtig smut ned af Hallsti. 

Kunne jeg skrue tiden tilbage, ville jeg … gøre det hele igen og mærke pulsen fra byen i en yngre krop.

Jeg fandt for nylig ud af … at jeg har sværere og sværere ved at følge med i alle de nye spisesteder, der skyder op alle vegne i bybilledet. Men dem jeg når at besøge, synes jeg er meget spændende og formår at have et nyt take på det kulinariske Aarhus. 

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.