Om os

Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger de små og store fortællinger om vores smilende by.

Vi vil invitere vores læsere på velfortalte historier med substans. Vi fordyber os og stræber efter at gøre os umage, når vi sætter os foran tasterne.

Vi ønsker at overraske vores læsere gennem anderledes vinkler, der nuancerer fortællingen om Aarhus. Det vil vi gøre ved at servere portrætter af spændende personligheder og malende reportager fra interessante steder i Aarhus.

Vi søger samtidig de forklarende historier, der går bagom aktuelle emner. På den måde håber vi på at kunne sætte dagsordenen og gøre vores læsere klogere på deres by.

Vi ønsker samtidig at sætte fokus på byens mange kulturbegivenheder, som vi dagligt fremhæver. Hver mandag kan du derfor læse med, når vi leverer en ugentlig kulturguide med anbefalinger til kulturlivet i Aarhus.

Vores vision er at minde alle aarhusianere om, at vi deler by med en masse spændende mennesker, der alle gemmer på en unik historie.

FAKTA

  • Aarhus Panorama udkom første gang i september 2013.
  • Bliver trykt i et oplag på 12.000 eksemplarer.
  • Udkommer hver anden måned.
  • Kan findes på cafeer, i butikker og i storcentre.