Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger de små og store fortællinger om vores smilende by.

Ned i tempo
En ting er sikkert. Vi vil ikke lave hurtige nyheder. Til gengæld vil vi invitere vores læsere på velfortalte historier med substans. Vi ønsker at fordybe os, og vi stræber derfor efter at gøre os umage, når vi sætter os foran tasterne.

Vi vil ikke løbe i pendulfart efter de nyeste historier blot for at være først med det første. Vi vil hellere være sidst med den bedste historie.

Overblikkets kunst
Nettet er en kolossal, og til tider forvirrende, buffet af indhold. Det har naturligvis sine fordele og ulemper. Men vi er overbeviste om, at valgfrihed på alle hylder kan virke forvirrende.

Derfor sorterer og prioriterer vi indholdet i overskuelige temaer og sektioner, så vores læsere ved, hvad de kan forvente.

Vi ønsker ikke at bombardere vores læsere gennem en daglig overflod af artikler. Det skal være til at overskue. Netop af den grund udgiver vi ikke mere end én artikel om dagen.

Overraskende nærhed
Vi ønsker at overraske vores læsere gennem anderledes vinkler, der nuancerer fortællingen om Aarhus. Det vil vi gøre ved at servere portrætter af spændende personligheder og malende reportager fra interessante steder i Aarhus.

Vi søger samtidig de forklarende historier, der går bagom aktuelle emner. På den måde håber vi på at kunne sætte dagsordenen og gøre vores læsere klogere på deres by.

Vi ønsker også at berette om byens mange kulturbegivenheder. Hver mandag kan man derfor læse med, når vi leverer en ugentlig kulturguide med anbefalinger til kulturlivet i Aarhus.

Vores vision er at minde alle aarhusianere om, at vi deler by med en masse spændende mennesker, der alle gemmer på en unik historie.

 

FAKTA

  • Aarhus Panorama udkom første gang i september 2013.
  • Magasinet bliver trykt i et oplag på 12.000 eksemplarer.
  • Magasinet udkommer hver anden måned.
  • Magasinet kan findes på cafeer, i butikker og i storcentre.