Ordet er frit: Michael Borre

Mit navn er … Michael Borre, og jeg er … administrerende direktør for Aarhus Letbane I/S.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … de første dage i januar 2018, hvor jeg lige var tiltrådt. Jeg boede på det tidspunkt endnu i Gentofte og havde derfor lejet en møbleret lejlighed på Frederiksbjerg, indtil jeg kunne finde noget mere permanent. Jeg ankom 1. januar 2018 i bil med Molslinien, fik overrakt nøglerne til lejligheden og tog derefter en tur med Letbanen fra Aarhus H til den daværende endestation ved Universitetshospitalet og tilbage. Dagen efter havde jeg første arbejdsdag ved Letbanen og fik lidt ”credit” for allerede at have været ude og køre med Letbanen.

Jeg har en svaghed for … kage, men det er ikke godt for mig, så Letbanen er et ”farligt” sted at være ansat.

Det særlige ved aarhusianere er … at man ikke bare vil være en mindre variant af København, men en større dansk by med sin egen identitet, visioner og drømme.

Jeg bliver ofte spurgt om … jeg har fortrudt, at jeg sagde ja tak til jobbet ved Letbanen. Det har jeg overhovedet ikke.  Trods mange udfordringer i starten, så er det efter min mening et af de absolut bedste job i Danmark for en banemand som mig.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … være stolt af den ambitiøse, visionære og modige beslutning, det var at anlægge en ny letbane gennem byen og koble den på den daværende Aarhus Nærbane. Stor fremdrift sker oftest, når der træffes modige beslutninger, der rækker generationer ud i fremtiden.

Jeg bruger for meget tid på … at åbne den samme e-mail mere end én gang.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Aarhus Street Food. Her er en fantastisk stemning hele året, og det meste af hvad hjertet begærer af mad. Her kan man gå hen, selv om man er mange, og alle kan finde noget, de kan spise.

Kunne jeg skrue tiden tilbage, ville jeg … nok have læst til ingeniør i stedet for økonomi (men sig det ikke til nogen).

Jeg fandt for nylig ud af … at Douglas Adams i ”Hitchhikers guide to the Galaxy” faktisk har lagt en mening i svaret ”42”.

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.