Ordet er frit: Anna Lund

Mit navn er … Anna Lund, og jeg er … utrolig taknemmelig for alle de gode og inspirerende mennesker omkring mig. Derudover er jeg direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … da jeg hvert år som barn med min søster tog toget fra Aalborg til Aarhus. Her besøgte vi min søde faster og onkel, der tog os med rundt i byens gader for at opleve den fede stemning under Aarhus Festuge. Vi havde en fest!

Jeg har en svaghed for …Fanta Zero, kanelstang fra Strandvejens bageri og Blå Kings. Jep! 

For tiden er mit hoved fuld af … at jeg glæder mig til at se alle FOOD Festivals gode aktiviteter komme til live, når vi lige om lidt åbner op for alle vores gæster på Tangkrogen den 6.– 8. september.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg …indføre Smilets Dag i Aarhus ? En god lejlighed til at hylde Smilets By. Måske et banner med et kæmpe glad smil på Rådhuset, en rigtig chaufføropfordring over højtaleren i busser og Letbane om at smile til sine medpassagerer, når de står af. Byens bagere har kager med smil i vinduet, og din uundværlige kollega får en på skrivebordet. Der er remouladesmil i madpakken, og tag en STORsmilende kage med til pædagogerne til deres kaffepause.

Jeg bliver inspireret af … min kæreste. Han er dybt fascinerende med måder at være menneske på, som er til stor inspiration for mig. Jeg lærer hele tiden af at opleve ham i livet. Og jeg indrømmer det gerne, også overfor ham!

Et sted, jeg elsker i Aarhus er …strandene og skovene omkring byen. Hver dag cykler jeg på Danmarks smukkeste cykelsti forbi Den Permanente. Hver dag, også om vinteren, ser jeg den samme gruppe af friske badefolk på den lille strand med kaffe og våde håndklæder. Jeg føler helt, jeg kender dem.

Jeg bruger for meget tid på … krimiserier.   

Jeg fandt for nylig ud af, at …man kan se krimi, MENS man er i motionscenteret. 

Folk ved ikke … at jeg har en enægget tvilling. Min søster Karen. Så der er ofte nogen, der forveksler os.

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.