Ordet er frit: Ann-Christine Hellerup Brandt

Mit navn er … Ann-Christine Hellerup Brandt, og jeg er … mad- og livsstilsblogger på Valdemarsro, mor til Johan og Julie på snart 9 år og gift med Martin.

Jeg er vild med … min lille familie og det dejlige hverdags- og arbejdsliv, som vi har fået skabt sammen.

Jeg forbinder Aarhus med … at der i forhold til vores bys størrelser er helt utroligt mange fantastiske spisesteder og skønne kaffespots. Samlet set er udvalget stort, og kvaliteten er generelt høj.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Marselisborgskoven og Mindeparken – som begge er smukke på alle tider af året.

Jeg bruger for meget tid på … at lave research efter haveting og planter, samt udfærdige adskillige bedplaner og tegninger til indretning af vores sommerhushave, som jeg drømmer om bliver en helt magisk, smuk og frodig oase. Kan simpelthen tale om både haveplanlægning og god mad i timevis.

Jeg kommer aldrig til at kunne forstå … at Århus skulle ændres til Aarhus og mottoet ”Danish for progress” – hvis jeg var turist, ville jeg elske at rejse til Århus, kendt som Smilets by eller Verdens mindste storby.  

Den største lærestreg, jeg har fået … var i en længere periode, at have for meget om ørerne og derfor glemte, hvor vigtigt det er at nyde og at leve livet tilpas langsomt med små rare pauser i løbet af dagen.

Jeg ville gerne drikke en kop kaffe med … min mand, som også er min bedste ven og partner privat såvel som arbejdsmæssigt – og som jeg jo faktisk allerede drikker en kop kaffe sammen med hver dag. Det har vi gjort nu i over 16 år, og det er altid en fornøjelse fyldt med gode snakke og mange grin.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … fluks sørge for at samtlige betonklodser brugt som terrorsikring, blev dekoreret og beplantet med blomster, planter og noget kønt at se på. I det hele taget ville jeg gerne gøre byen endnu grønnere med naturen tættere på – både med beplantning og rent miljømæssigt i et større perspektiv.

Jeg har en svaghed for … chokolade af god kvalitet. Hver dag!

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.