Ny dansk biludlejning åbner 6 afdelinger i Århus

Dette indhold er sponsoreret 

Der er kommet et nyt biludlejningsfirma til Smilet By, og den åbner seks nye afdelinger i Aarhus-området. Der er tale firmaet Oscar, der udlejer biler til private personer. Virksomheden har afdelinger rundt i hele landet, både i storbyområderne, men også i mindre byer. Det er på mange måder et vidtspændende dansk virksomhed. Der åbner 6 seks steder i århus, som kommer til at indgå i de 95 andre filialer rundt i Danmark. Oscar tilbyder både udlejning af biler, men også af flyttebiler, minibusser, varevogne, trailere og sågar også foodtrucks. Der er derfor rig mulighed for at finde et køretøj til dit behov. 

Nedenfor vil du kunne læse om tre fordele ved biludlejning. 

En masse frihed

Aarhus er en studieby med mange studerende, og unge mennesker som lige er kommet ud af studie. De fleste af disse har ikke adgang til en by i nogen omfang, og det er derfor besværligt at skulle transportere remedier eller bare flere mennesker til en destination uden for cykelafstand. Her skaber biludlejning stor frihed for de mange studerende og de billøse i byen. 

Det er bare at leje et køretøj som passer til dit behov og antallet af mennesker, afhente bilen og derefter passe godt på den. Mange er skeptiske overfor biludlejning og mange mener, at der er offentlig transport nok til at komme rundt i hele landet uden bil. Det er måske også sandt, men med en bil har du friheden til selv at styre hvornår og hvordan du ankommer og tager afsted. Tag en sommerhustur med vennerne i Søndervig. Det er en lang tur over Jylland, hvis ikke man har en bil. Der er mange andre parametre, der skal gå op, før du lander i Søndervig – og det er ikke en gang sikkert at offentlig transport kan tage dig tæt på din hoveddør. 

En bil til ethvert arrangement

Der kan være mange grunde til at leje en bil, og det behøver ikke kun skyldes en sommerhustur med dine bedste venner. Mange flytter til Aarhus fra forskellige steder i landet, og har ikke den nærmeste familie i nærheden til at hjælpe en, hvis der skulle opstå flytteproblemer eller andet rod, der kræver en form for transport. I sådanne situationer er det godt, at man kan få hjælp til at få flyttet sine ting med leje af en flyttebil.  

Derudover er udlejning af foodtrucks en fremragende ting for virksomheder til fester og andre arrangementer. 

Reglerne for udleje

Det er vigtigt at inden du udlejer en bil – uanset hvilken type – at du kender til reglerne. Der er nemlig forskellige regler for hvem og hvornår man må køre bilen. Blandt andet skal du have forsikringen i orden inden du lejer en bil. Det er vigtigt for både udlejningsfirma og for dig selv. 

Derudover skal du være opmærksom på om det køretøj, du lejer må køres af en person uden specielt køretøj. Nogle minibusser kræver nemlig et andet slags kørekort for at må betjenes. Det er vigtigt at være opmærksom på.