Ordet er frit: Søren Stiller

Mit navn er … Søren Stiller Markussen, og jeg er … ejer af kaffebaren GreatCoffee, der ligger på Klostergade 32H.

Det gør mig glad, at … brygge kaffe til glade mennesker. Simpelt og enkelt.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Ballehage og skoven omkring Moesgaard. Det er skønt at have et frirum med natur.

Et sted, jeg ikke kunne finde på at sætte mine ben i byen, er … Jeg tror faktisk ikke, der er noget.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … gøre noget ved de hjemløse ved Klosterport. Og give bøder til de cyklister, der kører med 100 km i timen igennem byen med deres nye batteri på deres cykel.

Jeg bruger for meget tid på … kunder, der ikke forstår kaffe. Nogle gange har jeg svært ved at forstå mennesker, der ikke har en åben tilgang til ”andet end det, de er vant til”. Som måske ville sætte pris på andre, der ved noget, de ikke ved, eller kan noget, de ikke kan.

Jeg bliver inspireret af … unge iværksættere, der tør noget andet.

Det vigtigste for mig er at … være troværdig mod mig selv og min virksomhed. Og at turde stikke snuden frem og sige min mening.

Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med … Scarlett Johansson!

Den vigtigste lektie, jeg har lært, er … ikke at være for naiv. Da jeg startede min egen virksomhed, var der rigtig mange, der udgav sig for at ville hjælpe mig – på bekostning af, at de selv kunne profilere og profitere sin egen forretning.

 

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.