Ordet er frit: Nina Hansen

Mit navn er … Nina Frøjk Hansen, og jeg er … formand for Århus Ungdommens Fællesråd.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … at stå i regnvejr på Store Torv og synge sammen med 100 andre til Fairbars sangaften i Festugen 2012. Fairbar er en non-profit bar, der drives af KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus og har fællesskabet i fokus, og derfor er det oplagt, at netop Fairbar dengang og nu arrangerer sangaftener, for det at synge sammen giver en helt særlig fællesskabsfølelse, hvor vi alle er lige vigtige dele for, at helheden fungerer.

Jeg har en svaghed for … at involvere mig 100 %, hver gang jeg starter på en ny foreningsaktivitet, så jeg har fået stor erfaring med bestyrelsesarbejde gennem mit frivillige engagement.

Folk ved ikke … at jeg har 11 udgaver af brætspillet Ticket To Ride derhjemme, og at min klare favorit er Storbritannien.

For tiden er mit hoved fuld af … forberedelser til festligt Årsmøde i Århus Ungdommens Fællesråd – og begejstring over nyt job.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … lave en model for at sikre økonomien til nye fritidsfaciliteter, efterhånden som byen vokser. Det burde tænkes med fra start hver gang, der etableres nye byområder i Aarhus.

Jeg bruger for meget tid på …at se Venner, som jeg i øjeblikket genser for 20. gang. 

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … lokalerne på Nørre Allé 29, som i perioder har været mit andet hjem, og hvor jeg har brugt uendelig mange timer på foreningsarbejde hos KFUM og KFUK. 

Kunne jeg skrue tiden tilbage, ville jeg … prøve nogle af de foreningsaktiviteter, som jeg slet ikke vidste, der fandtes som teenager. Det er fantastisk så stor, foreningspaletten er, og jeg kunne godt tænke mig at have prøvet for eksempel rollespil og 4Hs madskoler.

Jeg fandt for nylig ud af … at man kan pakke sin madpakke ind i bæredygtigt bee-wrap, så nu har jeg forsynet alle i Århus Ungdommens Fællesråds bestyrelse med det.

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.