Ordet er frit: Mads Vad

Mit navn er … Mads Vad, og jeg er først og fremmest iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Mange tænker på mig som danser, men det er kun en meget lille del af min identitet.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … da min søn blev født den 14. maj 2019 på Skejby Sygehus. Jeg har mange minder fra min by, men den 14. maj 2019 på Skejby vil altid være det største.

Jeg har en svaghed for … AGF. Klart Danmarks bedste klub. Det sammenhold, vi har i klubben er vildt. Fans, spillere, ledere og sponsorer. Vi holder sammen, hjælper hinanden, fester sammen og står sammen, når resultaterne udebliver. Det bedste, der er sket længe for klubben, er David Nielsen. Han er ved at finde tilbage til det, AGF handler om.

For tiden er mit hoved fuld af … min lille dreng på 1 måned. Han er det bedste, der nogensinde er sket. Jeg har allerede lært så meget omkring det at være far. Det er vidunderligt. Derudover er mit fokus, i relation til det arbejdsmæssige, planlægning af vores markedsføringskampagne for VM Dans i Aarhus, Randers, Horsens og Skanderborg. Derudover budgettering og planlægning af vores næste sæson, som starter efter sommerferien. Det kræver hårdt arbejde at danne rammerne omkring Danmarks største danseskole, hvor vi gerne vil give helt almindelige mennesker deres bedste time på ugen. Heldigvis har jeg verdens bedste administrerende- og driftsdirektør og et fantastisk team af medarbejdere.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … tillade mig at tænke lidt større tanker på vegne af Aarhus. Vi må godt være lidt mere ambitiøse, end vi er nu. Det gælder for den sags skyld generelt i Danmark. Måske kunne Aarhus blive Danmarks første CO2-neutrale by? Jeg har selv lige købt el-bil, og håber på, at jeg kan lære min søn, at det bæredygtige er det naturlige valg. Men vi skal tænke større over alt. Vi skal tilbyde virksomhederne de bedste betingelser, så vi kan tjene nogle flere penge og få råd til flere hænder i børnehaverne og bedre betingelser for vores ældre. Vi skal natuligvis også tænke større på Stadion Allé 70 – vi skal have et nyt stadion, der kan leve op til Danmarks bedste fans. Alt sammen noget, der vil gøre Aarhus mere værd. Jeg elsker Aarhus, og tror på Aarhus.

Jeg bliver ofte spurgt om … er du altid glad? Svaret er selvfølgelig nej. Men jeg prøver altid at tage valg, der gør, at jeg kan gå glad i seng. Det er et valg, jeg har taget. At se det gode og et valg om at være glad.

Jeg bliver inspireret af … mennesker, der elsker det, de laver. Mennesker der går op, i det de laver. Jeg er faktisk ligeglad med, om det er mennesker, der udfører noget simpelt og praktisk, eller om det er Lars Larsen, der er milliardær. For mig er kassedamen i Netto, der virkelig går op i sit fag, ligeså sej som Lars Larsen.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er …Frederiks Allé, Jægergaardsgade og Marselis-området!

Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med.. Robbie Williams. Bare fordi, jeg synes, han er den vildeste i verden!

Jeg bruger for meget tid på … at se gamle afsnit af Friends på Netflix sammen med min hustru. Men det er så hyggeligt!

Folk ved ikke … at jeg ikke bare er danser 🙂

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.