Alsidig gastronomi ud af huset i Aarhus

Stubbs Gastronomi leverer mad ud af huset med øje for gode råvarer af høj kvalitet, gastronomisk anretning og fleksibel service. Hos Stubbs Gastronomi går tradition og fornyelse op i en højere enhed.

Om du skal have leveret mad til små eller store selskaber, er Stubbs Gastronomi i Aarhus et oplagt valg, som leverer gastronomiske madopleveler lige til døren. Lige fra fødselsdage, barnedåb, konfirmationer over studenterfester og bryllupper til firmafester eller frokostmøder.

”Det handler om at finde den rette balance, hvor vi kan levere en god oplevelse til mange kuverter, der tiltaler mange smagsløg. Vi forsøger at skille os ud ved at fokusere på gastronomi og kvalitet,” fortæller indehaver og køkkenchef Thomas Stubbs. Han er udlært fra det prestigefyldte The Gleneagles Hotel og har gennem tiden arbejdet på en række restauranter i Aarhus, inden han valgte at starte Stubbs Gastronomi tilbage i 2005.stubbs-gastronomi3Gourmet catering af lokale råvarer
”Vi søger de gode, lokale råvarer og går meget op i økologi. At dyrene og naturen har haft det godt. Vi kigger på, hvad vi har i nærområdet af gode råvarer, som vi selv kan tage ud at plukke,” siger Thomas Stubbs.

Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter, er målet hos Stubbs Gastronomi altid at levere de bedste resultater, og det er netop de gode oplevelser og de mange glade kunder, der er drivkraften for Thomas Stubbs.

”Da vi startede op, var niveauet på mad ud af huset ikke særlig højt, og der var ikke mange om buddet. Jeg havde en tanke om, at det kunne være spændende at give private og erhvervskunder en restaurantoplevelse hjemme hos dem selv. Når vi leverer mad, skal man ikke tænke på noget. Alt er klargjort,” siger Thomas Stubbs.stubbs-gastronomi6Nemt og bekvemt
Den høje kvalitet og service tiltaler kunderne hos Stubbs Gastronomi. Det fremhæver kommerciel chef ved Solitwork, Karina Boldsen, som har benyttet Stubbs Gastronomi i flere sammenhænge og med forskellige formål.

”Thomas Stubbs og hans dygtige team har kreeret alt fra lækre frokostplatter serveret til vigtige forretningsmøder, til flotte kager nydt til fejringer både i erhvervs- og private anledninger. Jeg har oplevet Stubbs Gastronomi som en servicemindet og professionel samarbejdspartner, der altid leverer produkter i topkvalitet og til tiden.”

Få inspiration til mad ud af huset her.