Ulla Bjulver

Ordet er frit: Poul Krebs

Mit navn er … og jeg er … Poul Krebs – sanger og sangskriver.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … da vores håndboldtræning var aflyst i Vejlby-Risskov Hallen, fordi The Who skulle spille, hvor vi trænede.

Det gør mig glad at … cykle ind langs vandet og drikke god kaffe i Graven.

Jeg kan godt blive træt afat få for lidt søvn.

Jeg bruger for meget tid påat få mine børn op om morgenen.

Hvis jeg var borgmester i Aarhus, ville jeg … indføre, at alle teenagere først mødte klokken 10, og at der sejlede en hurtigbåd fra Åkrogen til Dokk1. At man ikke behøvede at sidde ned for at lære noget i skolen. At alle kunne købe et årskort til enhver form for kultur i byen. At kaffe på en café ikke måtte koste mere end en tier! At huslejen skulle sænkes i den indre by, så kreativiteten ikke forsvinder!

Jeg kommer aldrig til at forstå … hvorfor vi bygger en mur mod vandet på den gamle havn.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Den Permanente og stranden ud mod Åkrogen. Mejlgade og de listige steder i det kvarter. Jægergårdsgade med al dens fantasi. At der stadig er liv i centrum.

Jeg plejede at tro … at jeg engang blev borgmester!

Men nu ved jeg … at jeg bliver ved med at være det, jeg er.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.