Ordet er frit: Michelle Nielsen

Mit navn er… Michelle Nielsen og jeg er… blogger, instagrammer, freelance fotograf og social media konsulent.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er… ja, hmm, den er svær, men jeg synes, det er fedt, at Aarhus har taget det her med at ‘spise ude ofte’ til sig. Jeg bliver ofte overrasket over hvor mange mennesker, vi er i byen, når jeg ser hvor mange, der spiser på Aarhus Street Food for eksempel. For bare få år siden, var der ikke ret mange, som spiste ude om aftenen og med de nye madmarkeder, så er det blevet helt normalt, at man bruger sin tid på at prøve de mange madoplevelser, som Aarhus har fået at byde på.

Det gør mig glad at… jeg har mulighed for at rejse så meget, som jeg gør på grund af mit arbejde med min blog, som har stor fokus på rejser og oplevelser, men det gør mig også glad at komme hjem til Aarhus igen.

Jeg kommer aldrig til at forstå … hvorfor folk smider skrald eller skodder deres cigaretter på gaden. Jeg ser det dagligt, og det irriterer mig lige meget hver eneste gang.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg… gøre noget ved lige netop det. Og skabe flere kontorfællesskaber, hvor personer som mig, der har små, selvstændige virksomheder kan sidde og arbejde.

Jeg bruger for meget tid på… at finde kaffebarer, hvor jeg kan arbejde. Kaffen skal være god, internettet skal være hurtigt og så skal der være plads (og tid) til, at man sidder med sin computer.

Jeg bliver inspireret af… seje kvinder, som skaber noget.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er… Møllestien. Ja, det er måske en rigtig Aarhus klassiker, men jeg bor i nærheden og jeg går igennem flere gange om ugen. Hver gang synes jeg, at jeg ser noget nyt, som jeg ikke har set før.

Jeg plejede at tro… at jeg aldrig ville flytte fra Aarhus C.

Men nu ved jeg… at jeg måske godt kunne lokkes til Trøjborg. Måske.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.