Ordet er frit: Inga Vind

Mit navn er … Inga Vind, og jeg er … direktør for TV2 ØSTJYLLAND.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … at besøge Tivoli Friheden som barn med Svend og Bente. Mine forældre havde et vennepar på Ingerslev Boulevard, der ikke selv havde børn. De ‘lånte’ mig et par gange og tog mig med i Friheden. Det var vildt eksotisk. De lod mig prøve både candyfloss og tombola.

Det gør mig glad at … være sammen med engagerede mennesker, der vil noget med det, de laver.

Jeg kan godt blive træt af … mig selv, når jeg glemmer min pinkode til dankortet og smækker mine bilnøgler inde.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … stoppe som journalist, for de to ting kan ikke rigtig kombineres.

Jeg bruger for meget tid på … E45 sydpå om eftermiddagen. Jeg tror ikke, jeg kan komme i tanke om noget mere enerverende end at sidde i kø på motorvejen.

Jeg bliver inspireret af … mod. Folk, der tør fejle og lære af det. Man kan ikke eksperimentere og skabe nyt uden ind imellem at ramme uden for skiven. Det kræver mod at gå mod strømmen og de, der gør, inspirerer mig meget.

Det vigtigste for mig er … mine børn.

Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med … min morfar. Ham savner jeg. Han døde for 10 år siden, og jeg tænker tit på ham. Jeg gad godt tale med ham om alt det, der er sket siden sidst. Og at han kunne hilse på mine børn.

Jeg er stolt af … hvor hurtigt og hvor langt vi er nået med de forandringer, vi har igangsat på TV2 ØSTJYLLAND. Vores ambition er at sikre Public Service-indhold – også til de yngre generationer. Det kræver rigtig meget af alle. Ikke mindst medarbejderne, der på kort tid har skullet ændre mindset og arbejdsopgaver. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne i den grad omfavner og angriber forandringerne konstruktivt og energisk.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.