Ordet er frit: Britt Vorre

Mit navn er … Britt Vorre, og jeg er … direktør for Aarhus Street Food – et madmarked som min mand og jeg fik ideen til på en lettere rædsom, regnfuld efterårsferie i London.  Her var et af de få lyspunkter Borough Market – hvor vi fik en “iværksætter åbenbaring”. Sådan et marked Aarhus Style måtte og skulle vi have i vores by – og så var det jo “bare” at sætte i gang!

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … mange. Jeg har boet i og omkring Aarhus altid og har derfor en stor farverig buket af gode minder at vælge ud fra. Jeg tænker, at mine små vilde teenage-år er fyldt med sjove og farverige minder. Lange nætter på V58 og Den Sidste, morgenfester på Hotel Royal. Fede festuge-koncerter i ÅrhusHallen, EM ’92 kaos på Store Torv, tømmermændssøndage, som blev drukket væk på Klub Kronstadt, sommeraftener med lange blikke efter den lækre skater på Skt. Annagade, 1. maj på Tangkrogen og punkkoncerter i det besatte hus i Mindegade og sidst, men slet ikke mindst, en skøn fordrukken lørdagnat på Blitz i ’94, hvor jeg mødte Thomas.

Det gør mig glad, at … Aarhus har taget så fantastisk godt imod Aarhus Street Food, hvilket betyder, at de iværksættere som turde være med, satse og tro på Thomas’ og min vision om et madmarked alle har gode butikker i dag.

Jeg kommer aldrig til at forstå … at nogle mennesker vil nøjes.  Jeg vil have hele kagen, og den skal drysses med glimmer og lykke – og jeg er ikke bleg for selv at bage den!

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … synes, at det var en voldsom arv Thorkild og Bundsgaard efterlod mig – og så trække vejret dybt og fortsætte i deres spor.

Jeg bruger for meget tid på … ligegyldige nyhedsfeeds på min telefon – og på Mitosis, som er et stærkt vanedannende spil, jeg spiller med min yngste søn på vores iPads. Vi har vores egen lille dræber-pose – det er sindssygt sjovt!

Jeg bliver inspireret af … mennesker med ild i øjnene, som ved, hvad de vil og går målrettet efter det. Sådan nogle halvlunkne “jeg gør det så godt, jeg orker-typer” gider jeg ikke.

Det vigtigste for mig er … min familie. Altid på en klar førsteplads – selvom mine tre sønner nok vil bestride den påstand efter et noget travlt år.

Jeg bliver ofte spurgt om … vi ikke snart skal ses. Jeg har det sidste år sjuftet alle mine dejlige venner på det groveste.  Det har været det vildeste travle år og al min tid er brugt på arbejde og mine unger. Håber dog at vennerne stadig er der, når det lysner – rent arbejdsmæssigt – i horisonten.

Jeg er stolt af … at Thomas og jeg turde satse alt og smide det hele på “asf-drømmen”. Jeg er stolt af, at vi har bibragt Aarhus et nyt kulinarisk kulturspot – og så er jeg stolt af at være aarhusianer – for dælan altså, det er jo verdens fedeste by Aarhus, vores lille perle kan jo alt!

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.