Ordet er frit: Ruth Crone Foster

Mit navn er … Ruth Crone Foster, og jeg er … fyldt af kreativitet og en grundlæggende følelse af, at man altid kan gøre det bedre.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … da jeg var yngre og boede i Herning. Hvordan min veninde og jeg tog det sidste tog ud til Aarhus for at gå i byen på Broen, og så tog vi det første tog hjem igen. At sidde på banegårdens kolde gulv og vente på at komme hjem står meget tydeligt frem i min hukommelse. Vi var trætte, men glade. Så det er vel mest den offentlige transport og Broen, der er en del af tidlige minder.

Jeg har en svaghed for … at hjælpe folk, masser af farver og print samt bløde tykke dyr og bløde kager.

For tiden er mit hoved fuld af … mit art residency på ARoS, som kører fra 1. februar til 1. april samt et projekt, jeg arbejder på i forhold til at udvikle akustikløsninger. Er vildt fascineret af ideen om kunst og funktion i samme element. Jeg vil gerne arbejde med dette, så lyden på diverse kontorer og restauranter kan blive mere harmonisk. Der er ikke noget mere skrækkeligt end at befinde sig midt i lyd / larm helvede på daglig basis. Så det vil jeg gerne være med til at støtte op om.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … ønske, jeg ikke var det. Jeg er ikke særlig politisk anlagt, så jeg er så taknemmelig for, at der er gode folk på posterne, der brænder for det og tager sig af den slags.

Jeg bliver ofte spurgt om … hjælp til printeren nede på mit kontor på LYNfabrikken. Den og jeg er gode venner, vi forstår hinanden.

Jeg kommer aldrig til at forstå …, at dem jeg elsker allermest ikke er dem, jeg ser mest i løbet af en måned. Min mor og storebror, min originale stamme, hvis vi kan kalde dem det. Fordi hverdagen æder den ene dag efter den anden, synes jeg, tiden imellem besøgene er for lange.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … vandet og stranden. Elsker roen og perspektivet, jeg oplever ved at være i naturen. For mig er naturen en dør ind i mig selv.

Jeg bruger for meget tid på … at bekymre mig om alt og intet. Jeg ville ønske, jeg kunne være mere i nuet og trække vejret dybere og bevæge mig mere i løbet af min arbejdsdag. Jeg vil gerne bruge mere tid på at nære min sjæl samtidig med, jeg nærer min forretning.

Jeg fandt for nylig ud af … at jeg ikke er så god til forandringer. Jeg har altid set mig selv som enormt omstillingsparat, hvilket jeg også er i forhold til mit firma, hvor jeg støder på mange forskellige opgaver og mennesker på en måned. Så jeg kan rette mit fokus hen, hvor jeg skal og kommunikere det, forskellige kunder ønsker. Men rent personligt er jeg langt mere tryghedssøgende og knap så frisk på, at der er for mange ting, der skal laves om. Det kræver lidt mere for mig, hvilket først rigtig er gået op for mig i løbet af 2018.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er nødvendigvis ikke et udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.