Ordet er frit: Marianne Gasbjerg

Mit navn er … Marianne Gasbjerg, og jeg er … rektor på Århus Kunstakademi.

Jeg er vild med … kunst, spændende og nytænkende kulturoplevelse, god mad og ikke mindst mit job.

Jeg kan godt blive træt af … personer, som altid råber op på de sociale medier uden at tage affære selv.

Jeg forbinder Aarhus med … et spændende kunst- og kulturmiljø, god mad, grønne oaser i byens hektiske liv og en udfordrende infrastruktur for beboere uden for centrum.

Det særlige ved at være aarhusianer, er … at der er så mange muligheder inden for kort afstand – skov, natur, kunst- og kulturoplevelser, indkøb og spændende kreative fælleskaber som for eksempel Institut for (X).

Jeg bruger for meget tid på …. møder og for lidt tid på at opleve kunst og kultur i byen.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Mindeparkens ro og udsyn over havet, men også gården på Århus Kunstakademi, som altid emmer af aktivitet og engagement.

Jeg ville ønske, at alle aarhusianere vidste … at fordybelse i kunstprojekter og kreative hobbyer sammen med andre faktisk kan give et større mentalt overskud.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … også lytte og have fokus på de mindre lokalsamfund rundt omkring centrum og give større muligheder for det kreative vækstlag i byen – der er rigtig meget godt at hente her.

Jeg har en svaghed for … god italiensk rødvin og crème brûlée.

Folk ved ikke, at jeg … elsker at nørde og slappe i min egen stille have, som findes i udkanten af Aarhus kommune.

 

Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.