Ordet er frit: Lotte Heise

Mit navn er … Lotte Heise, og jeg er … entertainer, forfatter og radiovært.

Mit forhold til Aarhus er … at jeg eeeeelsker Aarhus og langt de fleste af de mennesker, der bor i byen, for de er altså liiige lidt hyggeligere end så mange andre!

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … skynde mig at sørge for, at ældre, gamle og handicappede fik bedre vilkår.

Folk ved ikke … at jeg virkelig elsker at få flødeskum i min kaffe – hver morgen!

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Riis Skov i foråret. At plukke ramsløg med mine drenge og lave vores egen ramsløgspesto – især fordi jeg hader vinter.

Jeg kan godt blive træt af … at også aarhusianere desværre er ved at blive mindre betænksomme og høflige over for handicappede, folk med anden etnisk oprindelse eller bare dem, der er anderledes.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … da jeg boede i Holstebro og kom til Aarhus og blev så overvældet og glad over alle de forskellige typer, der myldrede rundt på banegården. For i Holstebro var folk mere ”lige”, ikke så ”skæve” som i Aarhus.

Jeg ville ønske, alle aarhusianere vidste … hvor forfærdeligt det er, at VORES symfoniorkester konstant bliver beskåret i antal. Det er en skandale for Danmarks næststørste by!

Afslutningsvis vil jeg lige sige … at Aarhus har mange, fine kvaliteter, og at vi på ingen måde behøver at føle, at vi er ”lillebror” til København!

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.