Ordet er frit: Frederik Svinth

Mit navn er … Frederik Svinth, og jeg er … iværksætteren bag SNAK-spillet, tegneserienørd, glad far, gift og i det hele taget et ret glad menneske.

Mit forhold til Aarhus er … efterhånden 12 år langt. Jeg er vild med byen, og den er vild med mig, eller måske rettere: Jeg føler mig hjemme, og jeg elsker, at jeg altid møder så mange venner og bekendte. På den måde kan Aarhus nemt føles som lidt en landsby, og det er herligt.

Hvis jeg var borgmester i byen, ville jeg … skrue op for ambitionerne for en masse ting, der ikke kan måles og konkurreres om. Jeg synes, det kunne være vildt interessant, at se Aarhus gå fuldt fokus på at elimenere ensomhed blandt alle generationer eller andre lidt mere bløde kampe. Når det er sagt, er jeg nu ret glad for ham, vi har.

Folk ved ikke … at der under Aarhus ligger et gammelt tunnelnetværk, hvor en hemmelig gruppe af eliten bevæger sig rundt mellem hemmelige lokationer. Mere ved jeg ikke.

Et sted, jeg elsker i Aarhus, er … Hørhaven. Men i det hele taget, at byen er pakket ind i natur.
“There is a pleasure in the pathless woods,
There is a rapture on the lonely shore,
There is society, where none intrudes;
By the deep sea, and music in its roar,
I love not man the less, but Nature more”
– Lord Byron

Jeg kan godt blive træt af … når det hele går op i 2017 og lir. I mine øjne mister vi af og til fokus på formålet med det hele, når store ambitioner tager over.

Jeg har først for nylig fundet ud af … at VACA laver virkelig lækker mad!

Mit stærkeste minde fra Aarhus er … fra udgivelsen af SNAK-spillet, hvor der var reception i TANK. Det var en helt fantastisk dag med nærmest alle de mennesker, jeg holder mest af samlet på ét sted. (Det er i hvert fald ét af mine stærke minder).

Jeg ville ønske, alle aarhusianere vidste … at vi har noget af verdens bedste kaffe. Både La Cabra, Great Coffee og andre er simpelthen så vilde. Men husk at bestille noget, du ikke har prøvet før.

Afslutningsvis vil jeg lige sige … at jeg er utrolig taknemmelig for, at Aarhus har så åbent et miljø for iværksættere og dets lige. Jeg oplever at der, til trods for at være et netværk med mennesker, der har meget drive og vil frem, langt hen ad vejen er en stor lyst til også at ville se andre vokse.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende personligheder med tilknytning til Aarhus, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.