Allan Trolle

Ordet er frit: Anne Glad

Mit navn er… Glad, og jeg vil mene, at det er en ret præcis indholdsdeklaration.

Mit forhold til Aarhus er… at jeg har arbejdet på videns- og reklamebureauet envision siden 2012, og så sidder jeg i en del af byens kulturbestyrelser – inklusive den vigtigeste: Aarhus Europæiske Kulturhovedstad 2017.

Hvis jeg var borgmester i byen… ville jeg udstede bøder til alle, der sammenligner Aarhus og København. Lillebrorkomplekser er usexede. Derefter ville jeg sige op på stedet – det er et lortejob, og Jacob gør det fremragende.

Folk ved ikke… alverden. Min far plejer at sige: Folk er noget af det dummeste, der findes – med en indbygget kritik af udtrykkets tåbelige generalisering.

Et sted, jeg elsker i Aarhus… er stranden mellem Tangkrogen og badeanstalten. En smuk løbetur om morgenen.

Jeg kan godt blive træt… af Molsliniens buffet. Altså virkelig.

Jeg har for nylig fundet ud af… at dansk kultur stadig er bomben i NYC. Man kan spise hos danske kokke hos Luksus og Acme; drikke underlige øl fra det danskejede bryggeri Evil Twin i Williamsburg; Jeppe Hein udstiller legesyge orange bænke i Brooklyn Bridge Park; og Bjarke Ingels nye bygning på Upper West blev omtalt på Circle Line-sightseeing båden. Aarhus er i øvrigt nr. 13 på New York Times liste over steder, man skal besøge.

Mit stærkeste minde fra Aarhus er… forrige års Spot-festival, hvor alting bare gik op i en højere enhed.

Jeg ville ønske, alle aarhusianere vidste… at de godt kan begynde at glæde sig til 2017.

Afslutningsvis vil jeg lige sige… at man kan forvente et direkte afkast, uanset om man investerer sin energi positivt eller negativt.

‘Ordet er frit’ er en række holdningsbaserede indlæg skrevet af spændende aarhusianere, der tør være klare i spyttet. Holdningerne er ikke udtryk for redaktionens overbevisninger, men er udelukkende udtryk for den enkelte gæsteskribents synspunkter.