Birthe Vembye

Naturens stille ro

Du kender det godt. Behovet for fred og ro. Frisk luft, forandring. For at komme lidt ud af byen, væk fra folk og rigtig blive blæst igennem. For at nyde stilheden og skønheden og dig selv og tænke dine egne tanker. Fri for en stund. I ét med skoven og vandet under åben himmel. Vi har skabt en billedserie til dig, der trænger til at drømme dig lidt væk i naturens stille ro. Uden du behøver drage helt derud.

Foto: Birthe Vembye
Tekst: Matti Vlk Grabau

 

Bellevue
På de store strande i Risskov kan du virkelig få luftet ud i hovedet. Tag en slentretur gennem sandet i modvind, og mærk dine bekymringer blæse til havs.

Egå Engsø
Gå på opdagelse i sølandskabet i det nordligste Aarhus, og nyd den salige atmosfære i samklang med det rige dyre- og planteliv.

Moesgaard
Langt mod syd lokker Moesgaard Strand med vand, skov og bakker, så langt øjet rækker. Oplev naturen på alle måder i de store, skønne områder.

Riis Skov
Nyd naturen i alle afskygninger uden at forlade byen. Riis Skov er en sand oase med duft af ramsløg og fornem udsigt over bugten.

Havnen
Få områder er blomstret så bemærkelsesværdigt op de seneste år som havnefronten. Den helt nye bydel Aarhus Ø byder på blændende bygningskunst med bugten som betagende bagtæppe.