Bazar Vest rundt

Bazar Vest er platform for et utal af sanseindtryk, som på én gang rammer en, når man træder indenfor. Duften af sharwarma, synet af de farvestrålende frugter og grøntsager, lyden af forældre der hidkalder deres børn.

Her kommer mennesker fra Aarhus og omegn for at klare flere gøremål på én gang. Stedet rummer nemlig mere, end man skulle tro ved første øjekast. Indenfor bazarens mure er der mulighed for at købe alverdens varer, spise frokost, blive klippet, få et nyt outfit og meget mere.

Der går ikke lang tid imellem håndtrykkene, og man får hurtigt et indtryk af, at her er der et godt naboskab og venskab mellem de forskellige boder og butikker, såvel som mellem de handlende.

Bazar Vest har åbent alle dage undtagen mandag, så der er rig mulighed for at slå et smut forbi og blive én eller to sanseoplevelser rigere.

 

Kød og tasker forhandles side om side.bazar_vest_aarhus_panorama2

Der er mulighed for at komme hjem med både fødder og sko.bazar_vest_aarhus_panorama3

Stedet er fyldt med mennesker og især forældre, der giver deres børn et stykke slik eller Turkish delight, imens de selv er i fuld gang med at handle.bazar_vest_aarhus_panorama4

Der er noget for enhver smag.bazar_vest_aarhus_panorama5

Slagtermester Mohammad Aouds butik er en af de steder, hvor de handlende gerne venter på det populære kød.bazar_vest_aarhus_panorama6

Diversitet i udvalget af varer.bazar_vest_aarhus_panorama7

Man udvælger selv det kød, man vil købe.bazar_vest_aarhus_panorama8