Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen8

Formfuld udstilling for sanserne

På Godsbanen kan man lige for tiden se udstillingen The Tactile. Udstillingen er den første af tre under temaet ‘Rethinking Matter’ og har fokus på de taktile og haptiske materialer.

Materialer der er bearbejdet, så de har en helt speciel, sanselig appel, præger i disse dage Godsbanen. Med den nye udstilling ‘The Tactile’ forsøger en lang række internationale kunstnere sig med nye, taktile materialer i moderne kunst.

Stofligheden i værkerne taler til beskuerens sanser, og de anvendte materialer har mange forskellige udtryksformer, overflader og farver. Værkerne har en rumlighed, som man får lyst til at udforske, både fra siden, tæt på og langt fra.

Udstillingen kan ses frem til 19. Februar i Godsbanens foyer. Kunstnere: Line Busch (DK), Hanne G (DK), Alysha Creighton (CAN), Reiko Hotta (DE), Christian Saucedo (MX), Mariko Wada (DK)

Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen9

Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen1 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen2 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen3 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen4 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen5 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen6 Rethink_Matter_The_Tactile_Godsbanen7