Billedreportage: Grisk gadekunst

Aarhus Festuge 2016 er i fuld gang, og Byparken er én af de steder, hvor festlighederne udspiller sig. Galleri Grisk udstiller graffitiværker i Byparken, og derudover har de også arrangeret live street art.

I mandags påbegyndte graffitimalerne Peter Birk og Welin to kunstværker i Byparken, som man kunne følge udførelsen af i de efterfølgende dage. Mange mennesker var forbi og se kunstnernes arbejdsproces, og noget af arbejdet er blevet indfanget i vores fotoreportage.

Værkerne kan opleves i Byparken ved ARoS indtil Festugens afslutning d. 4. september.Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (5)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (3)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (4)  Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (12)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (6)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (8)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (9)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (7)

Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (10)

Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (11)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama (2)Galleri_Grisk_Grafitti_Aarhus_Panorama