Tre ting, som du skal huske, inden du køber dit nye sofabord til stuen

Dette indhold er sponsoreret

For de fleste familie er sofaen et omdrejningspunkt i hjemmet. Det er her, at at familien samles til hygge og sjov, go det er derfor vigtigt, at de møbler, som du benytter i din stue er de bedste til formålet. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med at vælge det bedste sofabord til din stue. Du kan for eksempel finde inspiration til et smukt sofabord hos Kabeltromlen.dk. Så kan du og familien nyde de bedste møbler i jeres hjem. 

Materiale

Når du skal vælge et sofabord, så er det vigtigt, at du tænker på, hvilket materiale, som passer ind i dit hjem. her er det specielt vigtigt, hvis du har børn, eller du ved, at der vil komme mange gæster, som vil benytte bordet, at du køber et holdbart materiale, som kan klare det slid, som det vil blive udsat for. Her kan det være en god ide med et sofabord af solidt træ eller måske et bord, hvor overfladen er trykimprægneret. Så vil det kunne klare ridser og andet, som det vil blive udsat for. 

Bordhøjde

Når du skal vælge det helt rigtige sofabord til din stue, så er det vigtigt, at du finder et, som passer i højden. Det er dette, som gør, at dit sofabord ser smukt og stilet ud, og at det ikke er et møbel, som udelukkende vil skramle ind i knæ, og som vil være ivejen. Det er derfor vigtigt, at du har muligheden for at kunne sætte ting på sofabordet, uden at du skal bukke dig, men at du samtidig ikke har mulighed for at sætte dine ben ind under bordet, da dette gør det for højt. 

Størrelse

Jo større sofa, des større sofabord. Dette er en meget god regel, da det ellers kan være svært at bedømme hvor stort, du skal vælge dit sofabord. Har du altså en stor sofa med chaiselong, eller har du et en sofa i et U-formet design, så er det her en god ide, at du køber et stort sofabord, som kan udfylde den plads, som du har foran din sofa. Har du derimod en lille sofa, som ikke kræver meget plads, så vil et for stort sofabord se overdimensioneret ud. Vælg derfor et som passer til størrelsen på din sofa.