Skal du flytte i lejlighed? Få gode råd her

Annonce/sponsoreret indhold.

Når du skal flytte i lejlighed, er der ikke altid meget plads – og sjældent plads nok til at realisere det, du end måtte have lyst til. Derfor kan det være en fordel at spare plads, så du har så meget plads som muligt til at lave netop det, du end måtte ønske.

Vælg en sovesofa – så kan venner og familie lettere overnatte hos dig

En god og meget enkel måde at spare plads på er ved at vælge en sovesofa. Dermed undgår du at skulle have både en sofa og en seng til eventuelle gæster. På markedet er det nemlig muligt at finde sovesofaer, der komfortmæssigt egner sig godt til begge dele. Det vil sige, at sofaen er i komfortmæssig høj nok kvalitet til, at den er god at sove i, uden at den bliver for hård at sidde i, når der skal hygges og ses fjernsyn.

Mange sovesofaer er også smarte, da de udseendemæssigt ligner en ganske almindelig sofa, når de ikke er slået ud. Derfor vil du designmæssigt heller ikke have nogle problemer i forhold til at vælge en sovesofa frem for en almindelig sofa.

Møbler med implementeret opbevaring sparer dig for plads

For at spare ekstra plads i lejligheden kan du vælge møbler med implementeret opbevaring, hvilket også gør sig gældende i nogle typer af sovesofaer. Her vil der under en eventuel chaiselong ofte være et opbevaringsrum, der kan rumme en del indhold. Det kan også være, at sengen skal monteres ovenpå små skabe og skuffer for at optimere pladsbrugen mest muligt i lejligheden.

Der kan du faktisk lave en gør-det-selv-løsning, hvor du sammen med en god madras erhverver nogle almindelige små skabe, som madrassen så kan monteres ovenpå. Derved kan du spare et klædeskab eller to, og denne plads vil du så kunne bruge på noget andet.