Skal du have nyt låsesystem til din bolig?

Sponsoreret indhold

Det gælder om at kunne føle sig sikker i sit eget hjem, men også sørge for at holde tyven ude, når man er væk fra boligen. Hvis du føler dig en smule utryg eller blot har oplevet, at din lås ikke altid virker optimalt, bør du kigge efter noget nyt. Dette kunne være et Iloq låsesystem, hvilket er nemt at benytte sig af og er med til at skabe mere tryghed. Hvis du er mere nysgerrig på, hvad dette system indebærer, kan du læse videre her.

Hvad er et Iloq låsesystem?

Iloq er et låsesystem, der benytter sig af energi. Dermed kræver det ingen strøm eller ledninger for at kunne komme op at køre. Her har du muligheden for at lukke dit hjem op ved hjælp af en pinkode, hvilket kan være fornuftigt for dig, der ofte glemmer nøglerne derhjemme. Systemet er miljøvenligt og udover det, kan det tåle al slags vejr. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt dette kan blive opsat ved din bolig, da systemet passer til alle moderne låse.

Hvilke fordele er der?

Udover de fordele, der allerede er blevet nævnt, er det selvfølgelig et kæmpe plus, at et Iloq låsesystem benytter sig af miljøvenligt teknologi. Du kan have en app, hvor du får muligheden for at låse gæster ind i dit hjem, hvis du f.eks. ikke er hjemme og ikke lige har fået afleveret en nøgle til dem. Derudover fungerer systemet så godt, at det automatisk opdateres, så du ikke skal bøvle med dette. Du skal heller ikke bøvle med at skifte batterier eller andet, da låsen får strøm ved hjælp af energi fra bevægelser. Hvis alt dette lyder som noget, der vil kunne give dig mere sikkerhed hos dit hjem, bør du kontakte en låsesmed, der kan hjælpe dig med at få installeret dette.

Læs mere her