Sådan hjælper du dine børn igennem en skilsmisse

Sponsoreret indhold

En skilsmisse er aldrig rar for nogen, men specielt ikke for børn, hvis forældre bliver skilt. Hvis du har børn og står midt i en skilsmisse, har du helt sikkert et ønske om at gøre det så smertefrit for dine børn som muligt.

Her får du nogle tips til, hvordan du bedst muligt hjælper dine børn i sådan en situation.

Spørg ind til dine børn

Der går helt sikkert en masse tanker igennem dine børns hoveder, men det er ikke sikkert, at de selv lukker op. Derfor er det din opgave at spørge ind og være opmærksom. Det er ikke sikkert, at dine børn er klar over, at de har brug for at snakke med nogen, så derfor er det godt, at du selv spørger ind.

Efter en skilsmisse er det udelukkende en positiv ting at snakke en hel masse om det. Det gælder både børn og voksne.

Få hjælp af en psykolog

Det er helt almindeligt, at børn får det svært efter forældres skilsmisse. Der er en hel masse at snakke om, men det er ikke sikkert, at det er lige præcis mor eller far, der er bedst at snakke med. Nogle gange er det bedst, at det er en, som ikke har nogen relation til nogen. Derfor har dine børn måske behov for at snakke med en børnepsykolog.

En børnepsykolog er der for at lytte og for at hjælpe dine børn til en gladere hverdag igen. Find en Børnepsykolog Aarhus her.

Lav hyggelige ting sammen

I sådan en træls periode skal der også være plads til at lave hyggelige ting sammen. Det fjerner fokus fra alt det, der er træls. Derfor kan du arrangere nogle forskellige ting og aktiviteter for dig og dine børn, så alt det triste bliver glemt bare for en kort stund.