3 ting at lave hen over sommeren for dig, der bor i Aarhus

Sponsoreret indhold

Sommeren er endelig over os. Det er tiden på året, hvor længslen efter at tage ud og lave alt muligt er størst og ensomheden er mest tilbøjelig til at sætte ind. Særligt hvis man bor i storbyen. Vi kommer derfor her med 3 forslag til ting, du kan lave i Aarhus hen over sommeren.

Hop i bølgen blå

Det er næsten en selvfølge, er det ikke? Når asfalten syder, kontorer og biler koger, og alle vinduer i din lejlighed står fuldt åbne, så er kun et rigtigt sted at være – ved vandet.

Derfor er det heldigt, at Aarhus er ganske fin badeby. Er du til havnebade, så kan du hoppe i det friske og rene vand i Havnebadet ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Er du derimod mere til strand, så er Aarhus og omegn et fantastisk område. Den Permanente, Tangkrogen, Bellavue Strand, Ballehage Strand, er, for blot at nævne et par stykker, alle skønne strande i- eller tæt på Aarhus. Husk solcremen!

Dyrk udendørs sport og træning

Med undtagelse af nogle få sportsgrene, er det næsten sikkert, at du kan finde en, der har holdtræning, som foregår udendørs om sommeren. Og det bør du helt sikkert gøre, for det er utroligt befriende at dyrke sport i det fri. Følelsen af at dyrke motion, mens man bliver brun, er bare så skøn!

Derudover er udendørs holdtræning også en rigtig social aktivitet, hvor du har mulighed for at stifte en masse nye bekendtskaber. Foretrækker du derimod at træne alene, så kan man med fordel tage yogamåtten med i parken, men der findes også dedikerede udendørstræningsområder med stænger, hvor man for eksempel kan lave øvelser som pull ups.

Få et aktivt datingliv!

I og med at sommeren er den årstid, hvor man er mest ivrig efter at opleve en masse spændende ting, så er det også klart, at man har et stort behov at dele de oplevelser med nogen. Den følelse er man heldigvis ikke ene om, hvorfor der er ekstra meget gang i datingsider- og apps om sommeren, særligt i en rigtig stor by som Aarhus. Og netop i en by som Aarhus er man heldig at være garanteret aldrig at løbe tør for spændende, sjove og hyggelige steder at tage på dates – uanset om det er barer, restauranter, cafeer, museer, parker eller lignende oplagte steder til dates.

Mange unge bruger Tinder til at finde dates, men hvis man har nogle lidt mere specifikke behov, så er siden Scor værd at give sig i kast med. På denne side er det nemlig muligt at skræddersy sin søgning, hvis man for eksempel målrettet søger cougar eller har lignende specifikke behov.