AGF Aarhus Panorama

Private investorer: Klar til at sende halv milliard til nyt stadionområde

Her til formiddag inviterede borgmester Jacob Bundsgaard til pressemøde på Rådhuset for at præsentere private investorer, som er parate til at medfinansiere en samlet plan for området omkring Stadion, Væddeløbsbanen og Mindeparken.

I går kunne AGF igen sikre sig tre vigtige point i Superligaen og dermed indtage en tredjeplads. Byens hold har vist flotte takter her i efteråret, og det samme har planerne om et nyt stadion, som nu rykker endnu nærmere.

To private investorer
Salling Fondene og Henrik Lind fra Lind Invest er netop blevet præsenteret som private investorer, og ambitionen er at skabe en samlet plan for hele området omkring Stadion, Væddeløbsbanen og Mindeparken.

Et nyt stadion kommer til at koste i omegnen af 400 millioner kroner, mens en udvidet plan for området kræver flere penge. Kommunens plan har derfor været at finde private investorer, som ønsker at bidrage til udviklingen af området.

De to private investorer står klar til at donere en halv milliard til det samlede projekt, hvor forudsætningen er, at der tages højde for den fremadrettede drift.