Krydr julen med hårdtslående wrestling

BODYSLAM! sætter julefreden på stand-by og uddeler kun hårde pakker, når VoxHall lørdag den 7. december omdannes fra koncertsted til fight-arena for fuldblods-wrestlere.

Efter endnu et år rundt omkring i hele landet med shows for fulde huse vender BODYSLAM! Wrestling hjem til Aarhus, hvor det hele startede.

Julen har bragt velsignet wrestling, for på lørdag den 7. december indtager BODYSLAM! for første gang VoxHall med en live-oplevelse, der med garanti ikke fides andre steder. Wrestling, der kombinerer kamsport, stunts og performance-teater, er garant for underholdning, hvor både imponerende atletisk kunnen, overdrevne spandexklædte krigere og vanvittige øjeblikke står i kø.

Voldsteater uden lige
Wrestlere fra både ind- og udland står klar til at bringe et af 80’erne og 90’ernes største underholdningsfænomener tilbage for fuld udblæsning. Oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – hep på dine favoritter, buh af de onde og lev dig ind i wrestling-stemningen.

Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende tights og absurd action i en kaskade af kropskast og kollisioner, du aldrig har set mage. Så gør dig klar til en ubehagelig aften i selskab med Aarhus’ egen levende wrestling-legende Tank, 8210-rapperen Michael Fynne, arvefjenden Sveriges Elite, den gale kultleder “Sandheden” Peter Olisander, ”Anti-Fun Police” Deputy Dunne og mange flere slagsbrødre.

Dørene åbner klokken 19.00 med showstart klokken 20.00