Nyt stadion i Aarhus har aldrig været tættere på

AGFs direktør Jakob Nielsen håber, at også byrådet vil støtte klubbens stadiondrømme efter DBUs håndsrækning.

Da AGF tabte 3-4 til Silkeborg blev der sat stadionrekord med 22.175 tilskuere på stadion. Men står det til DBU, kan det snart blive overgået i Aarhus. DBU håber nemlig i 2025 at kunne spille landskampe og afholde slutrunder på et nyt stadion i Aarhus med plads til 25.000 tilskuere.

Ikke overraksende er AGFs direktør Jakob Nielsen glad for støtten fra DBU. Han og klubben har længe arbejdet for at få erstattet det gamle stadion fra 1920 med den famøse løbebane med et nyt og mere tidssvarende stadion.

“Det har da absolut en stor vægt. At der kan blive holdt slutrunder og landskampe i Aarhus, har da en enorm betydning for kommunens økonomi,” fortæller Jakob Nielsen til Tipsbladet.dk.

Hjælp fra byrådet 
Selvom det kor, der synger om et nyt stadion i Aarhus, bliver stadigt større, er der brug for kommunens finansiering for at kunne realisere projektet.

Og selvom borgmester Jacob Bundsgaard umiddelbart er positiv ovenpå DBU’s udmeldinger, ved Jakob Nielsen godt, at der stadig er lang vej, før et nyt stadion står klar til AGF. Han frygter, at kommunen vil tøve, og at chancen dermed forspildes.

“Det vil være typisk Aarhus,” udtaler Jakob Nielsen til Tipsbladet.dk.

Han tror at et nyt, og moderne stadion vil gøre AGF i stand til at tiltrække mellem 15.000-20.000 tilskuere til sine kampe. Derfor håber han, at byrådet nu vil hjælpe med at skubbe bolden det sidste stykke ind over stregen, så Aarhus endelig kan få det stadion, byen fortjener.