Åbningen af Dome of Visions på Pier 2 i Aarhus.

Under aftenhimlen: Dokumentarfilm i Domen

Doku i Domen er Aarhus’ nye dokumentarklub og i starten af november afholdes den anden filmvisning i Dome of Visions.

Mandag den 4. november inviterer Dome of Visions til en ny omgang Doku i Domen, hvor dokumentaren ’You before Me’ af Cécile Desaint bliver vist. Efterfølgende bliver publikum inviteret til at indgå i en dialog om filmens tema.

Om at miste
Dokumentaren sætter fokus på sorg, sorgprocess og erindring. Filmens instruktør, Cécile Desaint, mistede sin mor i 2015 og som et led i sin sorgproces besluttede hun at lave en dokumentarfilm om sin mors ungdom i Avignon i Frankrig. Filmprocessen tilvejebragte både et rum, som gjorde det muligt for instruktøren at tale med andre om sin sorg.

Startet af studerende
Doku i Domen er startet af en gruppe antropologistuderende, som holder et vågent øje med mindre produktioner fra upcoming dokumentarister. Ønsket er at vise et bredt udsnit af dokumentarfilm, som omhandler relaterbare og tidsløse emner, der sætter gang i refleksion hos publikum.

Doku i Domen begyndte som et mindre, privat arrangement, og nu er det åbnet op for andre. Arrangementet finder sted i tidsrummet fra 19.00-21.30 og er gratis og for alle.