Nat på museet for hele familien

Hvad sker der egentlig på museet om natten, når lyset bliver slukket, og alle er gået hjem? Er det ligesom filmen ”Nat på museet”, hvor dyr og genstande vækkes til live? Det kan man finde ud af på egen krop, når Naturhistorisk Museum inviterer til ”Nat på Museet” den 11. til 12. januar.

Oplev en aften og nat blandt verdens vilde dyr med sjove aktiviteter for hele familien, hvor I går på opdagelse i museets udstillingerne med lommelygter.

En af museets guider tager jer med rundt i museets udstillinger, hvor spænding og en stemning med et uhyggeligt tvist sætter rammerne for en indholdsrig og oplevelsesfyldt aften. Skygger og lys fra lommelygterne giver nye perspektiver på de udstoppede dyr og skaber et anderledes liv i udstillingerne.

Fobier udfordres
Undervejs er det muligt at på skattejagt i mørket, og senere kan man møde museets in-house ”Kryb og kravl”, hvor man kommer tæt på de levende dyr, blandt andet kvælerslanger, fugleedderkopper og kakerlakker.

Når aftenen er slut, er det tid til at hoppe i soveposerne og sove blandt tigre, aber og komodovaraner. Arrangementet starter den 11. januar klokken 16.15 og slutter igen den 12/1 klokken 07.00. Prisen for børn er 300 kroner og 350 kroner for voksne. Man skal selv medbringe liggeunderlag, sovepose, hovedpude og anden overnatningsgrej. Museet sørger desuden for snacks og forplejning både til aften og morgen.