Mænd og makeup: Hvorfor er dragshows populære?

Mener du, at makeup er forbehold kvinder? Så kan du få udvidet din horisont ved at besøge Teatret Svalegangen på torsdag, når de inviteret til foredrag om mænds brug af makeup gennem historien.

Du kan blive klogere på både fordomme og facinationer, når Teatret Svalegangens Off The Record Scene inviterer til en aften om mænd og makeup på torsdag den 24. oktober.

Kontroverser og fascination
Begrebet dragqueen har med al sandsynlighed aldrig været så populært, som det er i dag, og dragshows begynder at blomstre op rundt omkring i Europa og USA. Men hvorfor trender de? Og hvad kan dragtendensen fortælle om os som samfund?

Netop det forsøger Teatret Svalegangen at give svar på, når de på torsdag inviterer cand.mag. og burlesqueartist Mathias Hvidberg Jørgensen op på scenen. Han vil kortlægge nedslag i verdenshistorien, hvor mænd har brugt makeup, og hvorfor det stadig vækker både kontroverser og fascination, når en mand trækker i kjole og pådutter sin krigsmaling.

Arrangementet finder sted klokken 20.00 på Lille Scene hos Teatret Svalegangen i Rosenkrantzgade 21, og entreprisen er 50 kr.