KULTURGUIDEN // UGE 5

Hver mandag giver vi dig kulturguiden til din uge i Aarhus. Vi har i denne uge valgt arrangementer ud, så der er noget for grinebiderne, vandhundene, ørerne, pengepungen og festaberne.

FOR GRINEbiderne

Nikolaj Stokholms nye oneman-show
Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede publikum af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten), og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke mindst ham selv. Hvornår er vi allermest sårbare og har givet slip? Når vi holder fri. Når vi er på ferie. Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder. Men den bedste måde at holde fri på må være at grine højt og længe. Så forkæl dig selv og dine kære med billetter og fortæl dem, at “Turen Går Til Nikolaj Stokholm”.

Dato: Torsdag den 30. januar Tid: 19.00 og 21.30 Sted: Musikhuset Pris: 280 kr.

FOR VANDHUNDENE

Støt Danmarks Indsamling med kold dukkert
Badeklubben Aarhus Ø og UnoMas Aarhus støtter Danmarks Indsamling 2020. Tag et dyp, nyd saunaen, drik kaffe, spis kage og vær med til at samle ind til Danmarks Indsamling, som i år støtter børn på flugt. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Badeklubben Aarhus Ø og deres gæster, og klubben giver kaffe og kage til de fremmødte, der kan støtte indsamlingen med MobilePay.

Dato: Lørdag den 1. februar Tid: 14.00-16.00 Sted: Havnebadet på Aarhus Ø Pris: Gratis for medlemmer og deres gæster

FOR ØRERNE

Nelson Can rocker VoxHall med afskedskoncert
Gennem tiden har rockbandet Nelson Can turneret det meste af Europa tyndt. Bandet har varmet op for internationalt anerkendte bands som eksempelvis The Black Keys og Royal Blood. Den 31. januar udgiver bandet nyt album, og inden da spiller de koncert på VoxHall. Det bliver faktisk en af bandets afskedskoncerter, fordi de netop har annonceret, at Nelson Can stopper som band.

Dato: Onsdag den 29. januar Tid: 19.00-23.00 Sted: VoxHall Pris: 190 kr.

FOR PENGEPUNGEN

Byttemarked for alle
GRO SELV inviterer til byttemarked i Det Tredje Rum hos Frontløberne på Sydhavnen. Et byttemarked er et pengeløst genbrugsmarked, hvor du giver, hvad du har og tager, hvad du kan bruge. Konceptet er simpelt. Kom forbi med det tøj, du ikke bruger, en bog du har læst eller en plantestikling, du har lyst til at give videre – læg det på et af bordene og find noget nyt at tage med hjem. Arrangørerne sørger for groovy tunes og lækre forfriskninger til billige priser. Eventet er gratis, og alle er velkomne.

Dato: Søndag den 2. februar Tid: 12.00-14.00 Sted: Frontløberne, Jægergårdsgade 154 C, 1. tv. Pris: Gratis

FOR FESTABERNE

Isdisco for børn og voksne
Hver måned skruer Aarhus Skøjtehal ned for lyset og op for discomusik og farverige lamper, når skøjtehallen forvandles til isdisco. Idisco er for alle, der kan lide at stå på skøjter og høre god musik. Den eneste forskel på isdisco og andre diskoteker er, at isdisco foregår på skøjter. Fra klokken 17.00-19.00 er der børnedisco til og med 11 år. Fra 12 år og op er der isdisco fra klokken 20.00-23.00. Billetsalg og skøjteudlejning åbner kl. 16.45.

Dato: Fredag den 31. januar Tid: 17.00-23.00 Sted: Aarhus Skøjtehal Pris: 65 kr. i entré og 50 kr. for skøjteleje