KULTURGUIDEN // UGE 4

Hver mandag giver vi dig kulturguiden til din uge i Aarhus. Vi har i denne uge valgt arrangementer ud, så der er noget for serienørderne, de festglade, ørerne, kroppen og skattejægerne.

FOR SERIENØRDERNE

Game of Thrones koncert
Oplev en episk Game of Thrones koncert, når London Festival Symphonics opfører mesterværkerne under ledelse af dirigent Stephen Ellery. Hvad enten du har fulgt den epokegørende serie fra premieren i 2011, er midtvejs i 5. sæson eller endnu ikke er startet på HBOs førende fantasy-serie, kan du se frem til en storslået aften, når London Festival Symphonics 100 mand store ensemble fylder Store sal i Musikhuset.

Dato: Onsdag den 22. januar Tid: 20.00-22.30 Sted: Musikhuset Pris: 525 kr. til 625 kr.

FOR FESTGLADE

Vesterlaugets 7-års fødselsdag
Den hyggelige bar og spisested Vesterlauget i Vestergade inviterer til fødselsdagsfest med kagemand og øl på husets regning. Fra klokken 17.30 serverer køkkenet skipperlabskovs og en øl til kun 85 kroner. Senere på aftenen er der happy 1,5 hour, hvor du blandt andet kan proviantere udvalgte drinks til den nette sum af 30 kroner. Alt sammen krydret med lækre toner fra DJ’s, der spiller festen op.

Dato: Lørdag den 25. januar Tid: 16.00 Sted: Vesterlauget, Vestergade 50 Pris: Gratis

FOR ØRERNE

Marie Key solo
For første gang er det nu muligt at opleve Marie Key alene på scenen. Det sker ved et par intime koncerter med siddende publikum, hvor hun vil fremføre både nye og gamle sange. Marie Keys seneste album ‘Giganter’ udkom i marts 2018 og fik blandt andet fem hjerter med på vejen. Så du kan se frem til en aften med anmelderrost musik i en intim ramme, hvor sangene er barberet ned, så teksterne træder endnu længere frem.

Dato: Fredag den 24. januar Tid: 20.00-21.15 Sted: Musikhuset Pris: 330 kr.

FOR KROPPEN

Vinterløbet i Ceres Park
Årets første vinterløb skydes igang i Ceres Park, hvor du slutter ruten af med et seværdigt opløb på atletikbanen på Aarhus Stadion. Ruterne finder sted rundt i det flotte område omkring Marselisborgskovene og langs den smukke kyststrækning. Det er muligt at løbe 5 km eller 10 km, og på ruterne er der fartholdere, som hjælper løberne med at opnå deres ønskede sluttider. Løbet afsluttes med en lækker snack, som du modtager, når du er kommet i mål. 

Dato: Søndag den 26. januar Tid: 10.00 Sted: Ceres Park Pris: 179 kr.

FOR SKATTEJÆGERNE

Flagstang Markeder
Til Flagstang Markeder sælger private ud fra guldet i gemmerne, så du kan du gøre et godt kup. Der er gratis entré, hvor du kan gå på skattejagt blandt de 100 stande med et meget varieret udbud. Der sælges både retrotøj, sko, smykker, keramik og ofte også brugt legetøj til børnene. Så der er altså gode chancer for at gøre et godt fund. Musikhusets café holder åbent, så det er muligt at købe drikkevarer og frokost.

Dato: Søndag den 26. januar Tid: 10.00-15.00 Sted: Musikhuset Pris: Gratis