Bobler og byt: Ny garderobe med byttekoncept

Trænger du til nyt tøj i garderoben, kan du i aften bytte dine gamle klæder til tøj på Forlæns & Baglæns i Jægergårdsgade til Cirkulærgarderobe.

Konceptet er simpelt. Alle medbringer noget tøj, de ikke bringer længere, og så får alle mulighed for at få noget nyt med hjem. Tøjet bliver præsenteret pænt på stativer, og Forlæns & Baglæns sørger for lækker musik, bobler og snacks.

Du kan medbringe tøj, sko, tasker, smykker, sportstøj og accessories. Det er blot vigtigt, at alt er i god stand. Alle deltagere medbringer et sted mellem 3 til 15 ting, de ønsker at bytte. Arrangementet får også besøg af en stylingekspert, der tryller outfits frem sammensat fra den fælles garderobe.

Så tøm garderobeskabet, og lad det få nyt liv hos en anden, så du kan gå året i møde med nyt tøj og god samvittighed. Der er kun 15 billetter til arrangementet, som koster 120 kroner ved enkeltbilletter. Tager du en god veninde med, kan I også købe dobbeltbilletter til i alt 200 kroner. Arrangementet finder sted fra klokken 18.30 til 20.45.