Klæd dit barn godt på til vinteren

Sponsoreret indhold

Efterhånden som det bliver koldere og koldere, er det naturligt for os voksne mennesker at tage flere og flere lag tøj på. Børn har ikke altid den samme forståelse for kulde, og hvad det indebærer, så hvad kan du som forældre gøre, så dit barn sørger for at huske hue og vanterne, når de går ud og leger eller tager hjem fra skole?

Lad dem vælge deres yndlingstøj

Hvis barnet er helt vildt med sin hue, sit halstørklæde, sin vinterjakke eller sine handsker, så vil det uden tvivl bruge det hele tiden – også uden at du behøver at minde barnet om det. Derfor kan det være en fordel at tage barnet med på råd, når du skal købe noget nyt, lækkert vintertøj til det.

Køb f.eks.:

  • Huer, handsker og halstørklæde med barnets yndlingsfigurer på. F.eks. Hulk, Avengers, Minnie Mouse, Paw Patrol, Spiderman, L.O.L eller Minions. Du kan finde et stort udvalg af sjove huer, handsker og halstørklæder med print hos kidsdreamstore.
  • Sjove ørevarmere med f.eks. Minnie Mouse eller Paw Patrol til barnet, der ikke gider at gå med hue
  • Lune sokker eller trøjer med fine eller sjove motiver
  • Vinterjakke og vinterstøvler, som barnet selv har været med til at vælge i butikken
  • Eller, hvis du er ferm til at strikke, så kan du lave hjemmestrikkede trøjer, sokker eller tilbehør i et lækkert og lunt garn, hvor barnet selv har måtte vælge farver og mønster.

Lyder det som noget, der kunne friste dit barn?

Skab en god rutine

Når det rette tøj er på plads, er det også vigtigt at skabe en god rutine for barnet og være det gode eksempel, så barnet vænner sig til, at det der med at tage overtøj på, det er bare noget man gør. Så vær med til at huske barnet på det inden I går ud sammen.