Bliv klogere på hvordan du nedsætter dine varmeregninger

Sponsoreret indhold

Vi går imod koldere tider, hvilket vil sige, at vi også bruger flere penge på at varme vores boliger op. Men selvom du skal til at bruge flere penge på varme end i sommers f.eks., kan du sagtens gøre noget for at nedsætte dit varmeforbrug og spare penge. Det bliver du klogere på her.

Vent med at tænde for din varme

Det er for mange en vane at tænde for deres varme, så snart det er køligt udenfor. Til gengæld er det slet ikke altid nødvendigt. Jo længere du kan trække den med at tænde for din varme, desto flere penge sparer du. Hvis du synes, at det bliver en smule køligt indenfor, kan du altid tage en ekstra trøje eller et par tykke strømper på i stedet for at tænde for din varme.

Du skal naturligvis ikke sidde og fryse indenfor, men det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at tænde for din varme lige med det samme.

Sammenlign priser på din fyringsmetode

Du kan også kigge nærmere på selve din varmekilde. Det er ikke alle ved alle slags varmekilder, du selv kan gå ind og påvirke prisen, men hvis du har et olie- eller pillefyr, kan du undersøge, om du kan finde henholdsvis fyringsolie eller træpiller billigere.

Hvis du f.eks. har et oliefyr, kan du sammenligne forskellige forhandlere af fyringsolie. Det kan godt tage tid, men det er til gengæld tiden værd, hvis du kan spare nogle penge hvert år.

Hold øje med din boligs isolering

Hvis du skal spare penge på dit varmeforbrug, er det helt essentielt, at din bolig er godt isoleret. Det er vigtigt, at du hvert år holder øje med, at både dit tag, dine døre og dine vinduer er tætte. Hvis ikke de er det, ryger en stor del af din varme nemlig direkte ud.