3 grunde til at bo i Aarhus

Sponsoreret indhold

Aarhus er en skøn by. Det er den største by i Jylland, så hvis du gerne vil bo i en by med masser af liv, kultur og charmerende lokalområder, så er Aarhus et godt valg for dig. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, har vi samlet 3 grunde til, at Aarhus er den fedeste by.

Plads til alle

Aarhus er en by med plads til alle. Der er mange forskellige etniciteter og mennesker fra alle sociale lag. Det giver et godt sammenspil, for du vil altid kunne finde nogle, du har noget til fælles med.

Hvis du vil bo i Aarhus, er priserne på lejeboligerne også meget afhængige af, hvilket område, du bosætter dig i. Det er naturligvis dyrere at bo i Aarhus C, end det er at bosætte sig nær Gellerupparken i Brabrand.

Der er heldigvis også mange gyldne middelveje. Udforsk lejeboliger her, hvis du allerede nu er klar til at gå i gang med boligsøgningen.

Smilets by

Aarhus kaldes også smilets by. Det kommer faktisk fra en gammel turistfolder, som blev trykt og uddelt i Danmark og det nærmeste udland. Men det har hængt ved, og det må trods alt betyde, at der er lidt sandhed bag.

Hvis du f.eks. går ned ad gågaden i juletiden, er der pyntet utroligt flot op med lys, så man kan næsten ikke undgå, at smilet kommer frem.

Det samme kan du opleve, hvis du om sommeren tager en tur ned til Aarhus Ø, hvor folk samles i solen.

Kulturhovedstad

I 2017 kunne Aarhus kalde sig europæisk kulturhovedstad, og det er faktisk endnu sejere, end det lyder.

Formålet med den europæiske kulturhovedstad er nemlig at knytte bånd mellem de europæiske nationers befolkning. Det ønsker de at gøre gennem øget forståelse for kulturelle forskelle og ligheder, og her blev netop Aarhus altså valgt som en by, man ville vise frem.