Forny dit hjem med fototapet

Dette indhold er sponsoreret

Farvede vægge har for alvor fået sit indpas i de danske hjem. De farvede vægge kommer dog først rigtigt til sin ret, når de bliver parret med alverdens smukke møbler og kunst, som giver liv til de flade vægge. Fototapet er vægudsmykning, der er kunst og giver liv til et rum, helt uden hjælp fra andre møbler og interiør. Fototapet er derfor et oplagt valg, hvis du har mange store hvide og kedelige vægge i hjemmet.

Vægkunst

Hvide vægge er kendetegnende for mange hjem og har man højt til loftet, kan disse hvide vægge være dominerende i boligen. En måde at komme de hvide vægge til livs er ved at hænge kunst på væggene. Det kunne for eksempelvis være plakater, som man hænger i et tilfældigt ⎯ men velorganiseret ⎯ mønster. Det kan dog hurtigt blive en dyr og langtrukken affære at finde alle de rigtige plakater til en plakatvæg, og derfor kan fototapet være et godt alternativ. Du kan både finde vægtapet med abstrakt kunst, velkendt kunst eller for eksempelvis ‘zen’-motiver.

Inviter verden ind i hjemmet

De fleste holder af at rejse og at opleve andre folkefærd og kulturer. Det danske samfund er tillige et godt eksempel på, hvordan vi danskere har rejst ud og taget forskellige sprog- og madkulturer til os, som for eksempelvis fast-food eller indisk mad. Når vi ikke har rejst i lang tid, kan vi føle os rejsesyge og længsel efter at besøge nye destinationer i verdens afkroge. Fototapet med motiver fra forskellige steder i verden kan være en god måde at invitere verden indenfor og hylde de steder uden for Danmark, som vi holder af og elsker. Har i for eksempelvis været på bryllupsrejse på maldiverne, kan et smukt motiv af blå vand og træhytter på en væg i hjemmet være en god måde at hylde og holde liv i et minde. 

Til børneværelset

Et børneværelse må aldrig blive kedeligt, og børneværelsets indretning må gerne opfordre til leg og fantasi og være et trygt sted at være for dé børn, der bor der. Vægtapet i børnemotiver kan være en fantastisk løsning til et børneværelse, der med garanti vil kunne underholde alle slags børn i timevis. Sætter man for eksempelvis et fototapet op med et sjovt og hyggeligt jungle-motiv, kan tapetet i denne forbindelse bruges som hjem til alverdens bamser og dukker og således blive en del af diverse lege. Samtidigt kan et fototapet med dyr være en oplagt mulighed for at lære sine børn om alverdens dyrearter.