3 tips til at få en lækker boligindretning

Dette er sponsoreret indhold

Der er ikke noget værre end at gå og krumme tæer over sit hjem, når man inviterer nogle på besøg eller skal holde fødselsdag for familien og vennerne. Man bruger hele tiden undskyldninger om, hvor lidt tid man har. Faktisk er det, fordi du ikke har overskud til at gennemtænke hele din boligindretning. Du er måske klar over, hvad du godt kan lide, men kan faktisk ikke finde ud af at sammensætte det hele inde i hovedet før du køber det. Det er vi her til at hjælpe dig med. Her er 3 gode tips til din boligindretning.

Runde spejle

Runde spejle er faktisk meget bedre end firkantede spejle, og det gælder i det fleste tilfælde. Oftest så er de rarere og se på, men de tilføjer også noget helt specielt til følelsen af en stue eller en gang. Et rundt spejl spejler dig heller ikke på den forkerte måde, som en aflangt rektangulært spejl gør. Det er bare helt fantastisk med et spejl, for det giver en vindues følelse til er rum, som man ikke finder andre steder eller i andre slags møbler. 

Plakater

Plakater er simpelthen bare et must og lige nu er det faktisk farvede plakater, som er det vi ser hos bloggerne og i interior magasinerne. Plakater er en helt speciel pyntegenstand, fordi den er så fleksibel, og den kun er afhængig af en væg. Derudover så findes der bare et hav af dem, og det bliver lidt konceptet med at vælge og vrage, fordi du jo findes plakaterne på baggrund af din nuværende stil. Plakater spiller en vis tilbehørs rolle, som kan have en stor magt i forhold til dynamikken i rummet. Plakater er faktisk din bedste og nemmeste ven.

Skænke

Skænke, skænke og skænke. Vi ser dem overalt lige for tiden i forskellige farver og oftest vintage eller i noget, som giver effekten af patina. En skænk er jo et møbel, og derfor er de oftest også lidt dyre. Hvis budgettet ikke kan magte, at du bruger en hel masse penge på din boligindretning, så ville jeg nok springe skænken over, selvom den er virkelig smuk og brugbar i et hjem og i boligindretningen. Skænke kan give virkelig meget overblik, fordi et stort og smukt møbel giver en vis ro og hjemlig følelse hos mange. Derudover er den også perfekt til at proppe ting ind i, som bare ligger og fylder.