Find unikke og håndlavede julegaver til Godsbanens julemarked

Lørdag og søndag den 7. – 8. december afholder Godsbanen sit årlige julemarked, hvor hele huset er fyldt med dejlig julestemning, boder med design og kunsthåndværk, åbne værksteder, god mad, musik og spændende aktiviteter. 

Når Godsbanen åbner dørene for årets julemarked, kan der købes unikke og håndlavede julegaver i de mange boder med design, kunst og kunsthåndværk. Du kan finde en masse fine sager i keramik, læder, træ og tekstil, mens der vil være smykker, tegninger, prints, litteratur, julepynt og meget mere, som er produceret på Godsbanen. 

Hyggelige juleaktiviteter for både voksne og børn 
Som noget nyt bliver Remisen centrum for børneaktiviteter, hvor børnene kan lave kreative ting til at tage med hjem. Der er som altid mulighed for at prøve jule-lykken af i Godsbanens tombola med præmier doneret af markedets stande. Lørdag klokken 15.00 vil der også være lidt forkælelse for ørerne, når Godsbanekoret giver koncert i Rå Hal.

Mad og andre julelækkerier 
Der vil være rig mulighed for at spise sig mæt i forskellige juleretter, som for eksempel en lækker omgang risengrød fra GRØD. Til den store pandekagespiser er der dessert- og madpandekager fra Stines frisklavede pandekager. Spiselauget byder på flæskestegssandwich og brunch (det anbefales at bestille bord). MasVino kommer med skinker, olivenolier, oste og egne importerede vine, og der vil selvfølgelig være mulighed for at købe hvid og rød gløgg, samt andre varme og kolde drikke.

Tag familie og venner under armen og kom forbi til et par julehyggelige dage på Godsbanen. Der er fri entré, og boderne tager imod MobilePay eller kontanter.