Kesi giver livekoncert til kæmpe lystændingsfest ved Salling

Traditionen tro inviterer Salling hele byen til lystænding af de funklende julelys på stormagasinets facade. I år kan de fremmødte opleve en af landets mest populære musikere, Kesi, når han indtager scenen på Strøget i Aarhus den 1. november.

Julen bliver for alvor skudt i gang efter Sallings traditionsrige lystændingsfest. Her stimler tusindvis af forventningsfulde mennesker hvert år op foran Salling, hvor de i fællesskab tæller ned, inden Sallings stormagasin bliver forvandlet til en kæmpe, funklende julegave. Igen i år bliver der julestemning foran Salling, når stormagasinet inviterer til lystænding og livemusik fredag den 1. november klokken 19.00.

“Vi glæder os hele året til denne særlige dag, hvor vi inviterer byen til julefest. Vi er meget stolte over, at vi hvert år kan give alle i hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige, og det er en stor fornøjelse, at vi i år kan præsentere et af landets største navne på den danske musikscene,” siger Sallings direktør Marianne Bedsted.

Intimkoncert med hitmageren Kesi
Årets kunstner på scenen foran Salling er i år ingen ringere end hitmageren Kesi, der netop er udråbt til årets danske solist ved Danish Music Awards. Siden 2014 har den danske rapper toppet hitlisterne med singler som ”Mamacita”, ”Følelsen” og ”Søvnløs”, mens 65 mio. streaminger på Spotify taler sit eget tydelige sprog. Der er derfor lagt op til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når Kesi indtager scenen og giver en intim minikoncert.

Jul på alle etager
Stormagasinet vil hele dagen være pyntet op til jul, og når lysene funkler på Strøget, og koncerten er slut, inviterer Salling indenfor til julefest. Alle etager vil emme af julestemning med hyggelig musik, smagsprøver og små serveringer. I Salling Bageren kan du smage årets første brunkager, og Salling Super byder på lækre, lune æbleskiver og hjemmelavet gløgg. I den store juletombola kan du prøve lykken og vinde lækre præmier for over 30.000 kr.

Om julelysene

  • Det koster kun 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys.
  • Det tager to uger at sætte julebelysningen op.
  • Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned d. 2. januar.