Den store læsedyst i Risskov

Mange af os har evnen til at læse, men Risskov Bibliotek sætter fokus på læselysten, når ‘Den store læsedyst’ løber af stablen i februar.

Det gør os klogere at læse. Både på verden og menneskene omkring os. Vi bliver mere kreative og bedre til at koncentrere os i længere periode ad gangen. Mens vi læser, øger vi vores ordforråd, og vores fantasi vokser.

Nu kan læsning blive en fælles ting i familien, når tilmeldte familier i læsedysten læser løs i samlet flok og sammen kæmper om at blive Risskov mest læsende familie.

Mål om endnu flere sider i år
Det er fjerde år i træk, at Risskov Bibliotek afholder den store læsedyst. Sidste år blev der læst over 100.000 sider i løbet af februar, og i år er målet, at der skal læses endnu flere sider. Alle familier kan være med – store som små og unge som gamle.

Det eneste, du skal gøre er at tilmelde din familie ved at sende en mail til Risskov Bibliotek inden den 1. februar, hvor læsedysten skydes i gang. Herefter får man tilsendt et læseskema, som man udfylder og sender tilbage til biblioteket én gang om ugen.

Risskov Bibliotek inviterer som opstart til ‘Den store læsedyst’ til kick off lørdag den 1. februar fra klokken 10.30-11.30, hvor deltagerne får mulighed for at sparke læselysten godt i gang.