Byens børn fejres på Ceres Park

På søndag inviterer AGF hele familien til Børnenes Dag inden 3F Superligakampen i Ceres Park mod SønderjyskE.

Når AGF på søndag møder SønderjyskE hjemme i Ceres Park, så bliver det med børnene i centrum inden kampen. Byens hold har nemlig inviteret byens børn til ’Børnenes Dag’, hvor klubben er gået i knæhøjde og fejrer de yngste fodboldfans med en masse aktiviteter før og under kampen. 

Bliv stadionspeaker eller træner
I den seneste uge har AGF søgt børn, der vil være med til at afvikle kampen – for eksempel som stadionspeaker eller en træner. Maskotten Aros får også selskab af en mini-udgave af sig selv, når maskotterne mødes med andre af byens maskotter til maskottræf i AL Bank Fanzonen, ligesom AGF’s eget TV-hold også får følgeskab af en mini-reporter på dagen.

Trylleri og gøgl for de mindste
Løjerne starter allerede klokken 12.00, når AGF åbner fanzonen inden kampen. Her vil man kunne møde gøglere, tryllekunstner og maskotter, der hygger om børnene, når ikke de leger i hoppeborge, på fodboldbaner eller deltager i målkonkurrencer, bager snobrød eller får malet ansigtet i AGF-farver – for blot at nævne nogle få af de børnevenlige aktiviteter, der finder sted før AGF’s kamp mod SønderjyskE, som starter på Ceres Park kl. 14.00.

Børnenes Dag i Ceres Park på søndag bakkes op af AGF Håndbold, VM Dans, BørneBazar, Tivoli Friheden, AGF Gymnastik og Fætter BR, der alle har bidraget til de forskellige aktiviteter eller inviteret medlemmer og kunder til arrangementet.

Børnenes Dag er gratis for alle, mens der er entré til fodboldkampen. Men alle børn under 15 år kan komme gratis til fodbold på Ceres Park – også på søndag.