Den Grå Side: Lummerheden indtager Musikhuset i weekenden

Det bliver større end nogensinde, når Søren Rasted og hans kendte venner fra den lumre podcast Den Grå Side tager ud på sin 3. vintertour for at besøge nogle af de største danske scener landet over – og i weekenden går turen til Musikhuset i Aarhus.

Publikum inviteres med til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og ”Det Frække Panel” – bestående af personer fra standup-, musik- og tv-scenen – læser højt, analyserer og minutiøst gennemgår de erotiske noveller kendt fra det historiske mandeblad Ugens Rapport.

“Det lyder virkelig dumt – og det kan vi love dig for, at det bliver, men det er til gengæld også noget af det sjoveste at se live. Historierne er som regel lige til stregen – og egentlig også lidt over – så af respekt for de medvirkende, er det en eksklusiv oplevelse at se Den Grå Side live,” siger Søren Rasted.

Kendte læser erotiske noveller
Showet er i vanlig stil delt op i to afdelinger, hvor Søren Rasted byder velkommen, og der synges Den Grå Sides fællessang. Herefter præsenteres de fire gæster, der læser op og kommenterer aftenens udvalgte historier. Efter pausen bliver det endnu mere festligt, når aftenens hemmelige gæst træder ind på scenen, som oftest er en legendarisk person enten fra lokalområdet, eller en som har en særlig tilknytning til stedet.

Den Grå Side live har en forestilling både fredag den 24. januar og lørdag den 25. januar. Begge fra klokken 20.00 i Musikhusets store sal. Billetterne koster fra 275-305 kroner.