Afskedskoncert med Nelson Can på VoxHall

Det anerkendte rockband Nelson Can udgiver nyt album den 31. januar, og pladen bliver samtidig bandets sidste udgivelse. De tre rocktøser i Nelson Can spiller dermed også deres sidste to koncerter på et udsolgt Vega i København og på VoxHall i morgen aften, hvor der stadigvæk er få billetter.

Nelson Cans nye album får titlen ‘So Long Desire’. Det bliver første album fra Nelson Can i seks år – og lidt specielt bliver det også bandets sidste, som de runder af med to afskedskoncerter.

“Vi tog beslutningen om at stoppe for et år siden, fordi vi følte, at vi havde mistet os selv i Nelson Can. Men vi er ikke den type band, der bare smækker døren til øveren og skrider. Vi har brugt det sidste år på at bearbejde vores break-up sammen. På den bedste måde vi kender: Gennem musikken,” skriver Nelson Can til Soundvenue.

Elektronisk lyd
Det nye album ‘So Long Desire’ er opfølgeren til EP3, som udkom i 2017 og gav bandet stor opmærksomhed i både ind- udland, hvor singler som ’Break Down Your Walls’, ’Miracle’ og ’Move Forward’ blev spillet flittigt på BBC 1, BBC6 og hjemlige P6 og P3, hvoraf ’Break Down Your Walls’ også blev ‘Ugens Uundgåelige’ på sidstnævnte. Om det nye album beskriver bandets forsanger Selina Gin:

”Vi har arbejdet med flere instrumenter og en mere elektronisk lyd i tilblivelsen af den kommende plade. Det har været fedt at udforske vores lyd på den måde.”